Justyska13
Fanka BB :)
Dziewczynki dziś wielki dzień @Megi1985@ sprawdzi co ciekawego słychać u jej maluszka
kochana pięknych widoków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak Tobie zostaną jakieś leki chętnie odkupięJa mialam 3x1 lutinus i 2x1 prolutex
Pozniej lutinusa mam zmienionego na crinone 1 raz wieczorem, i zastrzyk prolutex 1 rano ( podobno mogę zejść juz z zastrzykow calkiem, ale sie boje [emoji28][emoji85])
No włąsnie pierwsze już miałam 13 dpt o kolejne 21dpt gdzie była mowa o strukurach zarodka.Tak jak piszą dziewczyny pozostaje się uzbroić w cierpliwość i czekać, nic nie zrobimy, chociaż ciężko tak czekać.A masz jakies objawy ciążowe już ?Ja jestem 23 dpt i mam zakaz przychodzenia na pierwsze USG wcześniej niż 25 dptDosyć wcześnie miałaś to usg, być może za wcześnie na struktury zarodka.
Cały czas jestem z Wami.O jezusie a ktoz to zawital![]()
Zgadzam sieZdaniem mojego lekarza i w praktyce kliniki w której ja miałam transfer pierwsze usg robi się w 25-26 dpt na pęcherzyk, a kolejne w 35 dpt na zarodek i serduszko![]()
zadzwoń jutro skoro tak mówiliDziewczyny kazano mi po wczorajszej punkcji zadzwonić do labo dopiero jutro
Czy mogę zadzwonić dziś po południu? Może coś juz będą wiedzieć
Nie chce być nachalna ale wiadomo jak to jest czas oczekiwania zawsze się dłuży
zadzwoń jutro skoro tak mówili
seriale polecamMuszę zająć czym głowę