Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
problem z uczuleniem to najgorsze co może byc. Jeszcze jak jest takie uparte że nie chce zejsc przez kilka dni! Wlasnie dlatego przestałam stosować marketowe kosmetyki i skupilam sie na tych lepszych i naturalnychTo co naturalne to uwielbiam ! Od dawna nie "karmię" swojej cery chemią tylko używam samych naturalnych kosmetyków i z tego co zauważyłam moje cera to lubi. Nic mnie nie uczula, nie podrażnia no bomba !
To co naturalne to uwielbiam ! Od dawna nie "karmię" swojej cery chemią tylko używam samych naturalnych kosmetyków i z tego co zauważyłam moje cera to lubi. Nic mnie nie uczula, nie podrażnia no bomba !
problem z uczuleniem to najgorsze co może byc. Jeszcze jak jest takie uparte że nie chce zejsc przez kilka dni! Wlasnie dlatego przestałam stosować marketowe kosmetyki i skupilam sie na tych lepszych i naturalnych![]()
A jakich kosmetyków konkretnie używasz ? Z tego to widziałam że troszkę kosztują, warte są swojej ceny ?@sonax ja używam kosmetyków firmy Zepter i jeszcze nigdy się nie zawiodłam![]()
W temacie kosmetyków tej firmy, to nadają się do każdego typu cery ? Co prawda zmarszczkami nie muszę za bardzo się narazie przejmować bardziej szukam czegoś nawilżającegoKosmetyki drogeryjne mają bardzo chemiczny i "napompowany" skład produktami zupełnie niepotrzebnymi naszej skórze, a wręcz takimi, które jej szkodzą. W kosmetykach marki Zepter, którego jest Doradcą, znajdziecie wyciagi naturalne, składniki pochodzenia roślinnego, które z całą swoją mocą wprost z natury pomoże Wam w osiągnięciu zdrowej i pięknej cery,
A jakich kosmetyków konkretnie używasz ? Z tego to widziałam że troszkę kosztują, warte są swojej ceny ?
W temacie kosmetyków tej firmy, to nadają się do każdego typu cery ? Co prawda zmarszczkami nie muszę za bardzo się narazie przejmować bardziej szukam czegoś nawilżającego
To dobrze trafiłaś. A czy ich kosmetyki są zapachowe ? Jaka konsystencja ?@siaska używam kosmetyków z linii swisso logical, jak najbardziej warte swojej ceny![]()
Niestety nawilżenie teraz to podstawa. Moja cera przechodziła jakiś okres buntu zimą i jest w opłakanym stanie@siaska jasne, znajdziesz coś dla siebie na pewno!