• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2018

U nas 8zebów. Jedzenie stałe średnio, bo cyc to cyc- jestem jak dystrybutor na Orlenie, podchodzi i bluzka w dół lub górę i wyciagaj matka. Samodzielnie robi ze 3kroki. I jest niesamowity czaruś

reklama
Czesc ciocie, u nas wyszedl ząbek mamy ich 5.. Maly już lepiej.. Nie ma antybiotyku dozylnego tylko wziewne.. Mały nadal ma tlen.. Boje sie bo nie chętnie zchodzi z niego.. Profesor mowil ze chyba wyjdziemy na wąsach:\ boje sie bo to bedzie oznaczało ze nie jest dobrze:/ boje sie ze mu pluco sie zapadnie.. Bo tez tak moze sie stac.częste zapalenia pluc prowadza do różnych rzeczy o ktorych lepiej nie myśleć;( mam nadzieje ze uda sie nam zejsf z tlenu:(( profesor mówi ze chce zebysmy wyszli do domu nawet z wasami i gdzies w glowie mam ze zostalo nam nie wiele czasu:((

Jetkaa kochana trzymam cały czas za Was kciuki. Moja ciocia była ostatnio w Rzymie i tam się dowiedziała że w sprawach beznadziejnych trzeba modlić się do św Juda Tadeusza ...

Czesc ciocie, u nas wyszedl ząbek mamy ich 5.. Maly już lepiej.. Nie ma antybiotyku dozylnego tylko wziewne.. Mały nadal ma tlen.. Boje sie bo nie chętnie zchodzi z niego.. Profesor mowil ze chyba wyjdziemy na wąsach:\ boje sie bo to bedzie oznaczało ze nie jest dobrze:/ boje sie ze mu pluco sie zapadnie.. Bo tez tak moze sie stac.częste zapalenia pluc prowadza do różnych rzeczy o ktorych lepiej nie myśleć;( mam nadzieje ze uda sie nam zejsf z tlenu:(( profesor mówi ze chce zebysmy wyszli do domu nawet z wasami i gdzies w glowie mam ze zostalo nam nie wiele czasu:((
My ciągle wierzymy. On jest herosem. Może po prostu dopadło go wiosenne przesilenie, większość ludzi teraz ma spadek formy i choruje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry