Elizabeth68
Fanka BB :)
ja dziś jestem 28 dpt. Jajniki bolą, wzdęcia są, cyce boląMarzę żeby to był powód kłucia
Żeby to te maleństwa tak baraszkowały[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dziś jestem 28 dpt. Jajniki bolą, wzdęcia są, cyce boląMarzę żeby to był powód kłucia
Żeby to te maleństwa tak baraszkowały[emoji7]
Zrob kochana, a co tam!! Najwyzej powtorzysz[emoji8]
śmiało rób jutro betęMam zle przeczucia [emoji20]boli mnie to podbrzusze jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie
Im blizej tym gorzej
Miałam takie same oznaki ciąży. Progesteron daje się we znakiMam zle przeczucia [emoji20]boli mnie to podbrzusze jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie
Im blizej tym gorzej
ja robiłam 7dpt betę , 5 dniowy zarodek. Wyszła 55
Po historiach tu opisywanych już wiem, czemu lekarze zalecają poczekać chociaż te 9-10 dni po transferze.
Ale Ty jutro będziesz 10dpt, to już solidnieNo wlasnie ja boje się ze za szybko a im blizej tym gorzej to znoszę [emoji20]
Dziewczyny piszcie kiedy was wpisac na bete @sksk i pozostale
Vinszka to juz masz druga ciaze z in vitro?To tak szlak masz przetarty☺ Ja tez jestem na sztucznym cyklu pierwsze podejscie i pierwsze udane☺ Mamy jeszcze 4 blastusie.Jutro podglady maluszka juz u mojego lekarza, we wtorek mielismy serduszkoKochana u mnie 2 cykle sztuczne i dwa udane. Mam jeszcze 3 blastusie i mogłabym zaryzykować cyklem naturalnym, bo bardzo źle w tej ciąży reaguje na luteinę. W poprzedniej było ok.
Ale dziś Twój dzień! [emoji176] Czekamy na piękne wieści ja bardzo chętnie was mogę zarażać. [emoji8]
Oj kochana współczuję przeżyć, ale niestety okres czekania jest trudny. Później też łatwo nie jest.No wlasnie ja boje się ze za szybko a im blizej tym gorzej to znoszę [emoji20]