reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co robicie dzis na obiad...

reklama
Zupa serowa

1 kg miesa mielonego
0,5 kg pieczarek
3 pory
jedna mala slodka smietana
2 opakowania serka ziolowego (w takich lodkach)
1 cebula

Mieso mielone lekko podsmazyc z cebulka na margarynie ale nie za duzo bo z miesa tez tluszcz pusci ,pore posiekac na male kawalki mozna zrobic to w robocie kuchennym i pieczarki pokroic in gotowac w 1,5 litra wody jak pieczarki i pora bedzie juz gotowa to dodac mieso i chwilke jeszcze podgotowac nastepnie dodac 2 serki i jedna smietane i sciagnac od razu z pieca (dobrze wymieszac)
PYCHOTA

Zupa jest gesta i kremowa

dzieki IRTASIA zrobie jutro:-)
własnie mi sie gaz skonczył:wściekła/y: wczasie robienia obiadu
Sarka dostanie słoik a my :confused:
chleb :-D

Mysia23 co do przepisu to wystarczy że kupisz Pomysł na zapiekankę z szynką,serem i makaronem z Winiary i tam już wszystko jest opisane.
Warto ,bo naprawdę zapiekanka jest super.

agusia robilas ta zupe?
Bo moja siostra jedna i druga nie umie znalesc w sklepie tych serkow ziolowych w lodkach jak tak to gdzie kupilas to im przekaze:tak:

dałam zwykłe bo takie miałam w domu i dodałam zioła ;-)
przyprawe do ziemniaków firmy ''planeta przypraw ''+ bazylie knorra:tak:
zupa rewelacyjna:-)

reklama
Do góry