Margit2018
Fanka BB :)
Marzycielka zmienić klinikę.Vitrolive ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzycielka zmienić klinikę.Vitrolive ?
A novum warszawa jaki masz dojazd? Po dwoch porażkach trzeba isć do najlepszych bo ciężko tak się ciągle stymulować.Zastanawiamy się wlasnie nad tym
Byliśmy w Szczecinie
Czy któraś z Was była w Poznaniu?
Bierzemy pod uwagę Poznań i Gdańsk ewentualnie Bydgoszcz ( ale nie wiem jak tam to wyglada)
A novum warszawa jaki masz dojazd? Po dwoch porażkach trzeba isć do najlepszych bo ciężko tak się ciągle stymulować.
TakVitrolive ?
A jak kariotypy? Jaki czynnik niepłodności? Badałas ureoplasme? Ona powoduje brak implantacji. W przypadku podwyższonej defragmentacji chromatyny to zarodki maja większe prawdopodobieństwo poronień. Poza tym wiek... a wszystkie to blastocysty były? Jakiej klasy?Immunologie mam przebadana od.stop do glow. Niby wszystko jest ok, ale na wszelki wypadek mam encorton i heparyne.
Relanium, atosiban, spasmolina, intralipid.
Wszystko juz wyprobowane.
Chyba bede teraz sie upierac przy naturalnym cyklu.
Słuchaj 6 dniowe blastocysty to często 5 dniowe morule lub wczesne blastocysty. Jak jesteś młoda to nie jest słaby zarodek :-) z drugiej strony z takich embrionów rodziły się dzieci. Nie wiem czy poprawiła się hodowla embrionów. Bo teraz każdy ma super embriony. Chociażby u nas jest duza różnica, niż 5 lat temu. Młody był 5AA i nie było takich embrionów duzo na forum. Teraz mało kto ma 1BB a wtedy tylko takie były i się implantowaly. Oni ja oddadzą w 5 dobie po „owulacji” normalnie taki zarodek nie miałby za duzo szans. Bo jest o 1 dzien opóźniony i nie zdarzy się porządnie zadomowić jak mu żarcie odetnąMiałam 2 transfery piękkkknych zarodków i się nie przyjęły .. na zimowisku czeka 6 dniowa blastka, trochę słabsza ale wierze w to, że to będzie nasze wymarzone dzieciątko ❤❤❤❤
Oj uczy i to bardzo...@Kamaaa trzymaj się cieplutko, oj to uczy cierpliwości i nieplanowana
Oj bede teraz antybiotyk a potem nowy plan nowe mozliwosci na malenstwoKurcze @Kamaaa bedzie dobrze. Kuruj sie :-*