Nadzieja2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Marthi B-right Jarrow. Kupuje na iHerb, bo wychodzi korzystnie cenowoA co Ty lykasz?
Wyniki super. Nic tylko czekoladęzjeśćKomplet wyników mam już. Wydaje mi się że są ok. Możecie spojrzeć?
Zobacz załącznik 965352Zobacz załącznik 965353
@Nadzieja2018 - ja słyszałam, że nie tyle encorton blokuje owu, co pogarsza jakość jajeczek.
@justkaki - @marzycielka81 ma rację, w ciąży insulina wariuje i nie bada się jej na tym etapie.
@dżoasia - gratuluję
@Porzeczka1234 - u nas na razie cisza, a raczej jazda ciągle z psiakiem i jeżdżenie od lekarza do lekarza. A co do testowania, chyba jutro siknę, ale nie czuję by się udało.
Ja robiłam przez 4 lata brak ciąży naturalnej 2 inseminacja z ktorych byly 2 ciąże i 2 straty. Badania robilam w Łodzi mrl 0 mąż p/pplwmnikowe w spermie. Po szczepieniach mrl 47% mąż steryd medrol w dbiach plodnych od 5-15 dnia mojego cyklu zaszłam w pierwszym cyklu urodziłam córkę przypadek , szczęście nie sądzę ale może. Warto sie zbadać i męża teżNadzieja schodzisz na 5mg przez tydzień i kolejny tydzień 2.5mg.
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła badanie allo mlr przed szczepieniami limfocytami męża (możliwe, że mnie to czeka) i kojarzy, czy jeśli mam problem z zajściem w ciążę, a nie utrzymaniem to allo mlr nie będzie i tak na poziomie 0? Bo wlansie mam dylemat czy to robić. Nie byłam nigdy w ciazy niestety i chyba musimy zmienić leczenie immuno. Ivf też nieudane zarodek się nie przyjął![]()