Śliwka12345
Fanka BB :)
Ja zamawiam w aptece dozJa za prolutex płacę ok. 170 zł. Chociaż jak dzisiaj kupowałam to Pani powiedziała 210 zł aż byłam w szoku ale się udało i zapłaciłam mniej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zamawiam w aptece dozJa za prolutex płacę ok. 170 zł. Chociaż jak dzisiaj kupowałam to Pani powiedziała 210 zł aż byłam w szoku ale się udało i zapłaciłam mniej![]()
aha ok. tylko dziś jak tak zrobiłam to kropla leku mi została w strzykawce tzn tak jakby w igle. Chyba że ja za bardzo usunęłam pęcherzyk i dlatego tak mi zostało.@Justyska13 pęcherzyk to powietrze którego nie powinno się wstrzykiwać
Pstryknij palcem kilka razy w strzykawkę i naciśnij delikatnie tłok wtedy pęcherzyk wydostanie się na zewnątrz [emoji6]
150zl za 7 ampulek a potrzebuje 14 na tydzieńpuki co bo jeszcze nie wiem jak transfer
@Śliwka12345 Warto wiedziećJa zamawiam w aptece dozi jest troszkę taniej
aha ok. tylko dziś jak tak zrobiłam to kropla leku mi została w strzykawce tzn tak jakby w igle. Chyba że ja za bardzo usunęłam pęcherzyk i dlatego tak mi zostało.
kurcze gdyby ktoś mi chociaż raz pokazał jak to poprawnie zrobić nie było by problemu a tak to się martwię czy dobrze robie itd. DziękiSpokojnie ta kropelka się nie przejmuj
Gdy wstrzykujesz lek policz po cichu do dziesięciu tak by się wchłonął tak samo się robi przy zastrzykach z insuliny które podawane są domięśniowo [emoji6][emoji8]
Oooo jedziesz gdzie indziej ? A co z reszta zarodków ? W razie potrzeby będziesz przenosić ?
A ty kochana już z brzuszkiem czy tyle co po transferze?@Śliwka12345 Warto wiedziećU mnie w tym tygodniu to samo, lekarz przepisał mi 14 ampułek i na weekend by mi brakło.
ehh, też tyle buliłam, do tego miałam crinona - kolejne 100 zł na tydzień i w czort innych. oczątkowo leki mnie wychodziły ponad 3 tys na miesiąc.150zl za 7 ampulek a potrzebuje 14 na tydzieńpuki co bo jeszcze nie wiem jak transfer
Niekoniecznie, czasem pęcherzyka się nie wypuszcza. Tak jest przy okazji heparyny - z dawki 0,6 się wypuszcza a z 0,4 juz nie.@Justyska13 pęcherzyk to powietrze którego nie powinno się wstrzykiwać
Pstryknij palcem kilka razy w strzykawkę i naciśnij delikatnie tłok wtedy pęcherzyk wydostanie się na zewnątrz [emoji6]
kurcze gdyby ktoś mi chociaż raz pokazał jak to poprawnie zrobić nie było by problemu a tak to się martwię czy dobrze robie itd. Dzięki