Śliwka12345
Fanka BB :)
Nie ja we wtorek miałam@Śliwka12345 ja jestem 15 dpt w poniedziałek kolejna wizytaA ty się przygotowywujesz do transferu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ja we wtorek miałam@Śliwka12345 ja jestem 15 dpt w poniedziałek kolejna wizytaA ty się przygotowywujesz do transferu?
A nie ma tam napisane, żeby ta resztą się nie przejmować, bo jest na tyle zapasu? Żebyś znowu za duzych dawek nie wstrzykiwałano właśnie tak chyba będę robić by być pewną że wszytsko się wstrzyknęło
Dożylnie się pęcherzyków nie wstrzykujeZ tym się zgadzam ze przy tłoku ale nie przy gorze strzykawki
Tak samo jest w przypadku podawania lekow dożylnych w kroplowkach gdzie chodzi o odpuszczenie pęcherzyków powietrza
Ty Asia nie mieszaj mi w głowie hahahaA nie ma tam napisane, żeby ta resztą się nie przejmować, bo jest na tyle zapasu? Żebyś znowu za duzych dawek nie wstrzykiwała![]()
A my mowimy o prolutexie czy o leku do stymulacji? Jeżeli w ulotce jest napisane zeby do momentu pierwszej kropli to ja robilam tak jak w ulotce. To jest przewidziane w dawce..ze Ci ta mikro kropla ucieknie.no właśnie tak chyba będę robić by być pewną że wszytsko się wstrzyknęło
Nikomu nie mieszam, trzeba dobrze poczytać bo takie info tez są na lekach, np na żelu crinoneTy Asia nie mieszaj mi w głowie hahahanie nic tam tak nie piszą. no wiesz jedna fiolka to 75 a druga 150. a w strzykawce jestpłyn do rozrobienia 1ml
lek do stymulacji mensinorm, @Kurcia nie no ta kroplą się nie przejmuję tylko jak wstrzyknęłam do końca i wyjęłam igłę to póżniej w igle zostało mi jeszcze leku, i nie wiem czy tym się przejmować?A my mowimy o prolutexie czy o leku do stymulacji? Jeżeli w ulotce jest napisane zeby do momentu pierwszej kropli to ja robilam tak jak w ulotce. To jest przewidziane w dawce..ze Ci ta mikro kropla ucieknie.
Ja to nieraz za mocno nacisnelam i az mi strumien polecial a nie kropla. Nie przejmowalam sie zbytnio.
nie przejmować się, skoro jest info, że kropla ma się pokazać, w takim razie leku jest na tyle, ze to co zostaje to jest ten zapaslek do stymulacji mensinorm, @Kurcia nie no ta kroplą się nie przejmuję tylko jak wstrzyknęłam do końca i wyjęłam igłę to póżniej w igle zostało mi jeszcze leku, i nie wiem czy tym się przejmować?