reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Kto jak kto ale Ty Słońce chyba widziałaś nadstan mojej warstwy izolacyjnej :p Dziewczyny to jedno, ale sadło niestety na przedzie :ninja2::laugh2: Trudno, kiedyś w końcu przejdę na dietę-cud (będzie cud, jak schudnę :laugh2:)

Ostatnio znowu słyszałam info, że przy endomendzie intralipid nie wskazany bo to soja, a soja to fitoestrogeny, a na endomendę one ponoć źle wpływają. No i idąc tym tokiem myślenia to tak samo wypadałoby na naturalnych cyklach podchodzić, a nie na estrofemie. Weź nie zgłupiej. Accofil bym rozważyła, tylko znowu jak na naturalnym cyklu to zostają zastrzyki a nie domacicznie, bo on domacicznie często owu blokuje. o_O

Owszem. Ale myślę, że jednorazowy intralipid tak bardzo endomendy nie pogorszy, Gorzej ten estrofem, który już z 5 miesięcy w siebie pakowałam. To mnie napawa strachem. Endomendę wszystko może pogorszyć ;) Najlepiej nie oddychać :D :D

Hej Dziewczyny!
Nie bywam ostatnio na forum ale myśle codziennie o Was-o tych co w ciąży,o tych co na wylocie i o walczących o to szczęście.

@sksk trzymam kciuki aby się udało tego naturalsa!

Ja płace 139 zł w ziko w krakowie w jednej aptece.

Ja tez brałam przez miesiąc podwójną dawkę plus accofil,crinone,progesterone benins i inne na miesiąc leki ok 3-4 tys mnie wychodziły.teraz już schodzę.
Kasa idzie ogromna ale wyda się każdą złotówkę.

Asia uświadomiłaś mi,że wszystkie leki źle podaje hahah a jak z crinone?Co mnie ominęło ?;)

Dziewczyny u nas zaczął się 13 tydzień-do tej pory wszystko dobrze-jedynie sytuacje stresowe jakie doświadczam mnie przyprawiają o siwiznę.
Wczoraj miałam awanturę bo kuzynka miała pretensje ze ona o ciązy od testu nie wie...
Wy wiecie jaka to walka i nerwy o ten cud a ona bladego pojęcia nie ma.trójka dzieci z łózka.
Nie zapytała jak sie czuje ,czy wszystko w porządku tylko z pretensjami!!!
Z kołataniem serca i łzami w oczach wyszłam ale była ostra wymiana zdań.
Mam nadzieję,że z dzieckiem wszystko dobrze.

Trzymajcie się dzielnie!

Spokojnie, olej kuzynkę. Tacy ludzie nie mają pojęcia ile się od testu może jeszcze wydarzyć i myślą, że test to już pewniak - kupujta wózek !

reklama
Hej Dziewczyny!
Nie bywam ostatnio na forum ale myśle codziennie o Was-o tych co w ciąży,o tych co na wylocie i o walczących o to szczęście.

@sksk trzymam kciuki aby się udało tego naturalsa!

Ja płace 139 zł w ziko w krakowie w jednej aptece.

Ja tez brałam przez miesiąc podwójną dawkę plus accofil,crinone,progesterone benins i inne na miesiąc leki ok 3-4 tys mnie wychodziły.teraz już schodzę.
Kasa idzie ogromna ale wyda się każdą złotówkę.

Asia uświadomiłaś mi,że wszystkie leki źle podaje hahah a jak z crinone?Co mnie ominęło ?;)

Dziewczyny u nas zaczął się 13 tydzień-do tej pory wszystko dobrze-jedynie sytuacje stresowe jakie doświadczam mnie przyprawiają o siwiznę.
Wczoraj miałam awanturę bo kuzynka miała pretensje ze ona o ciązy od testu nie wie...
Wy wiecie jaka to walka i nerwy o ten cud a ona bladego pojęcia nie ma.trójka dzieci z łózka.
Nie zapytała jak sie czuje ,czy wszystko w porządku tylko z pretensjami!!!
Z kołataniem serca i łzami w oczach wyszłam ale była ostra wymiana zdań.
Mam nadzieję,że z dzieckiem wszystko dobrze.

Trzymajcie się dzielnie!
Ja jak sie uda jeszcze raz to nikomu nie powiem do 6 miesiaca. Ostatnio kuzynka mojego meza walnęła tekstem ze moze juz jestem za stara skoro nie potrafiłam utrzymać ciazy :crazy: normalnie załamałam ręce...

Ja jak sie uda jeszcze raz to nikomu nie powiem do 6 miesiaca. Ostatnio kuzynka mojego meza walnęła tekstem ze moze juz jestem za stara skoro nie potrafiłam utrzymać ciazy :crazy: normalnie załamałam ręce...

To świadczy tylko o niej i o jej i inteligencji a właściwie jej braku oraz braku wyczucia i taktu
Niektórych ludzi cieszy nieszczęście innych a to słabe

Dziewczyny czy wy zawsze przed transferem brałyscie zastrzyk ovitrelle.?Przygotowuje się do transferu i się zastanawiam czy lekarz zapomniał mi go przepisać

Owszem. Ale myślę, że jednorazowy intralipid tak bardzo endomendy nie pogorszy, Gorzej ten estrofem, który już z 5 miesięcy w siebie pakowałam. To mnie napawa strachem. Endomendę wszystko może pogorszyć ;) Najlepiej nie oddychać :D :D

Spokojnie, olej kuzynkę. Tacy ludzie nie mają pojęcia ile się od testu może jeszcze wydarzyć i myślą, że test to już pewniak - kupujta wózek !

@Kurcia masz rację co do tej mendy-najlepiej nie oddychać lub zajść w ciążę :-) :) żeby to takie łatwe było....:eek:

ja pierd.....trza było Jej strzelić w łeb:angry: ja już nie mam cierpliwości-dlatego mało co gadam i unikam jak ognia takich "mądrych"ludzi;)

reklama
Boze skad sie biora tacy ludzie? [emoji57] Jesli ma dzieci trzeba bylo odpowiedziec ze wiek jak wiek, ale widac glupota nie przeszkadza w utrzymaniu ciazy [emoji85]

Do góry