vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dobranoc

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczcie jak przed chwilka moje dziecko zasnelo...a mamusia na necie siedziala.....
WitajWitam
Tak se przegladam forum i pomyslalam ze dolacze do Mam w domku siedzacych.Siedze moimi maluchami w domu teraz spia wiec mama buszuje po necie.
Jestem mama Blizniaczek Mili i Dominiki i Szymonka
Dziewczyny sa na etapie robie wszytko co mama i we wszystkim mnie nasladuja a maly Szymon na raczka za nimi bo jeszcze nie chodzi sam
Postaram sie post odwiedzac czesciejoczywicie jak dzieci pozwola mamie na chwilke przy kompie .Pozdrawiam
KochanaTerorystka mi rośniejak się tylko ktoś do mnie przytuli ( Aduś albo M) to ona z krzykiem leci i beczy dopuki nie zostawią mnie w spokoju
A do tego biega za mną i mamamamamama woła, ręce do góry wyciąga i nosic się chce
Plecy mnie już bolą a ona zadowolona nianiu nianiu mnie głaska i buziole obślimtane daje
![]()
Klavell ja polecam salatke kebabowa jest przepyszna jeslio ktos lubuje sie w kebabie....przepis jest gdzies na odpowiednim watku...
Czarna wiem co czujesz ja jak zobaczyłam kołchoz w tej przychodni rehabilitacyjnej i jeszcze ta zezowata baba która miała masować Dawidka to nasA my w poniedziałek idziemy do laekarza-ortopedy Dawid mi wykrzwia lewą nóżkę:-(.
Niby lekarz rodzinny nic nie widział żeby wykrzywiał ale ja znam swoje dziecko lepiej niż ona. Przebadała mi dziecko ubrane w rajstopki,skarpetki i spodnie i dziwi się że ona nic nie widzi no ciekawe jak ma zobaczyćdała mi skierowanie do ortopedy na NFZ ale nasza kochana służba zdrowia już na ten rok nie przyjmuje a po nowym roku to też nie wiadomo co będzie-normalnie człowieka trafia jak słyszy coś takiego.