L
Lad
Gość
U mnie sytuacja wygląda następująco. Na razie jest tak jak w każdym cyklu owulacyjnym, 8dpo spadek, 9dpo wzrost i kwestia jutra czy będzie kolejny wzrost, który da nadzieje czy spadek i będę czekać na @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekasz czy będziesz testować? Ładny wykresU mnie sytuacja wygląda następująco. Na razie jest tak jak w każdym cyklu owulacyjnym, 8dpo spadek, 9dpo wzrost i kwestia jutra czy będzie kolejny wzrost, który da nadzieje czy spadek i będę czekać na @.
Zobacz załącznik 978435
Czekam, czekam. Najprędzej test zrobię po terminie @. Fazę lutealną mam 13 dniową więc test zrobię jakoś 14dpo.Czekasz czy będziesz testować? Ładny wykres![]()
Kochana ładny wykres.U mnie sytuacja wygląda następująco. Na razie jest tak jak w każdym cyklu owulacyjnym, 8dpo spadek, 9dpo wzrost i kwestia jutra czy będzie kolejny wzrost, który da nadzieje czy spadek i będę czekać na @.![]()
Zobacz załącznik 978435
Na Teoim miejscu zrobiłabym jeszcze raz. Po co ryzykowaćHej dziewczyny długo mnie nie było więc tym którym się udało to gratuluje a tym co się starają nie martwcie się każda z was jeszcze będzie się cieszyć dacie radę kobitki milion buziaków śle powodzenia.
A więc tak zacznę urodziłam w 36 tygodniu we wrześniu synka wzięłam ślub ❤ wszystko było ok aż tu kolejna ciąża i kolejne poronienie ah.. miesiąc temu miałam ostatnia miesiączkę 30 kwietnia dalej krwawilam tydzień później też ale już tak mniej poszłam do lekarza okazało się że grzybica i zmiany na szyjce chociaż w lutym miałam robiona cytologię i było ok
No więc teraz też muszę zrobić ale ciężko się dostać do mojego lekarza . Powiedzcie mi czy jeżeli z lutego cytologia była ok to teraz może być coś nie tak ?
Dodam że robiłam test i jest cień drugiej kreski. Ale też czytałam że może on wykryć raka szyjki ratujcie bo zwariuje
Trzymam kciuki za dalszy wzrost [emoji3526][emoji110][emoji110]U mnie sytuacja wygląda następująco. Na razie jest tak jak w każdym cyklu owulacyjnym, 8dpo spadek, 9dpo wzrost i kwestia jutra czy będzie kolejny wzrost, który da nadzieje czy spadek i będę czekać na @.![]()
Zobacz załącznik 978435
A gdzie twój wyjechał?Mój już wyjechał, ryczeć mi się chce bo nie mieliśmy nigdy żadnej rozłąki. Ale musimy dać jakoś radę. Ważne, że będzie przyjeżdżał co weekend a nie co dwa miesiące. Najbardziej to martwi mnie ich droga, tyle wypadków jest i to mnie najbardziej przeraża.
Do Niemiec do pracy.Trzymam kciuki za dalszy wzrost [emoji3526][emoji110][emoji110]A gdzie twój wyjechał?
Rozumiem twój strach jak chodzi o dojazdy. Mam to samo. Mój też pracuje za granicą, w Austrii i też zjeżdża co tydzień na weekend tylko...Do Niemiec do pracy.
Mam nadzieję tylko, że jak wróci to będę mogła mu ogłosić piękną nowinę. Ale co ma być to i tak będzie.Rozumiem twój strach jak chodzi o dojazdy. Mam to samo. Mój też pracuje za granicą, w Austrii i też zjeżdża co tydzień na weekend tylko...
Ale dacie radę [emoji106]
Ja to się trochę boję jak to będzie już z dwójką dzieci bez tz na codzień ale nic nie poradzę [emoji57]