Isasza4444
Fanka BB :)
A odnośnie "wzorcowych" matek ( może powinnam napisać "madek") - zawsze mam z tego łacha nie obrażają nikogo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A odnośnie "wzorcowych" matek ( może powinnam napisać "madek") - zawsze mam z tego łacha nie obrażają nikogoZobacz załącznik 979254
W takim razie ja też jestem okropna bo też mnie to bawi [emoji48]Hahahah przypomniałaś mi o tym[emoji23][emoji23][emoji23] może jestem okropna, ale zawsze mnie to strasznie bawi[emoji23]
Niewyobrażalna tragedia, to absolutny błąd lekarza moim zdaniem żeby dziecka półrocznego nie zostawiać na obserwacji na jakieś badania. CokolwiekMnie moze i by bawilo.. ale.. mam kolezanke ktorej polroczna corka wypadla z wozka.. pojechala do lekarza rodzinnego zeby ją obejzeli.. lekarka stwierdzila ze ok i wyslala do domu bez glebszego zastanowienia.. w nocy dziecko zaczelo wymiotowac.. szpital.. obrzek mozgu.. i niepelnosprawnosc fizyczna i intelektualna do konca zycia.. nie mowi.. nie rozumie.. padaczka.. leki uspokajajace.. leki nasenne.. a ma juz 17 czy 18 lat i bylaby piekna mloda kobieta o egzotycznym typie urody..
Ooo o tym nie słyszałamBardzo dobry znak.
No i pierwszy widok bociana na wiosne zwiastuje wakacje...jak frunął tzn ze będziesz miała "fruwające" wakacje...
A jakby stał sobie to nici z wakacji.. haha taki jakiś przesąd słyszałam.
4.30...to ja jeszcze z boczku na boczek sie pzrekręcałam
U dziecka nie słyszałam, ale koleżanka tak miała z powodu nadczynności tarczycy, trzeba wtedy uważać bo Magnez z jedzenia plus ten z suplementów i wychodzi za dużo bo przyswajanie jest jakieś zaburzone. Lekarz jej mówił że objawy przedawkowania magnezu to nudności, biegunka lub wymioty, bóle głowy, osłabienie itp. Ona w sumie była tylko osłabiona. Ale mówił że u zdrowych osób trudno przedawkowac Magnez - głównie gdy się bierze za dużo suplementów.Lekarka kazała starszej córce podawać magnez, bo jak to powiedziała, nie przedawkuje, nie zaszkodzi, a się przyda. Ale mnie coś tknęło i zbadałam jej magnez i okazało się, ze ma za dużo magnezu w organizmie[emoji33] spotykałyście się z tym kiedyś? Co to może oznaczać?
U dziecka nie słyszałam, ale koleżanka tak miała z powodu nadczynności tarczycy, trzeba wtedy uważać bo Magnez z jedzenia plus ten z suplementów i wychodzi za dużo bo przyswajanie jest jakieś zaburzone. Lekarz jej mówił że objawy przedawkowania magnezu to nudności, biegunka lub wymioty, bóle głowy, osłabienie itp. Ona w sumie była tylko osłabiona. Ale mówił że u zdrowych osób trudno przedawkowac Magnez - głównie gdy się bierze za dużo suplementów.