reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Mam do Was pytanie. Dlaczego sluz szyjkowy bada się na zewnątrz? Bo przy badaniu szyjki widzę że jest biały i ma grudki A wkładka jest zabrudzona na brązowo... Nie wiem [emoji2962] m

reklama
Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks:) owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl:)
Temat na rozluźnienie dwa do wyboru bo nie mogłam się zdecydować :)
1. Jakie macie hobby, zainteresowania co lubicie robić w wolnych chwilach?
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudzilo:) co wy na to?

Załączniki

• IMG_20190531_190908.jpg
    IMG_20190531_190908.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 60
Dzieci śpią, mąż w pracy, czas na relaks:) owu bark wiec drineczek na wieczór jak znalazl:)
2. Jakie mialyscie wpadki życiowe czy to w sklepie z czy u rodziny czy ogólnie gdzieś?
Wybierzcie i dla rozluźnienia popiszemy co by się nam nie nudzilo:) co wy na to?
Bosheeeee.. hodujesz border collie? [emoji15] moja ukochana rasa [emoji173]

Ania ja śpiewam :) imprezy okolicznościowe, wesela, festyny wszystko :) to moje hobby i druga praca :) a zawodowo zajmuje się nauczaniem w klasach 1-3 i języka niemieckiego :)
Moja trzecia pasja to książki, czytań głównie thrillery i kryminały.

Ja też sp
Ania ja śpiewam :) imprezy okolicznościowe, wesela, festyny wszystko :) to moje hobby i druga praca :) a zawodowo zajmuje się nauczaniem w klasach 1-3 i języka niemieckiego :)
Moja trzecia pasja to książki, czytań głównie thrillery i kryminały.
Ja też śpiewam pod prysznicem a uwielbiam to:)
Moja pasja jest gotowanie uwielbiam stare polskie potrawy zmieniać na nowoczesne i zdrowsze.
A moje hobby i moja już praca to jak widać psiaki, zakładam właśnie hodowle i jestem taka pochlonieta nimi i praca z nimi i szkoleniami że ostatnio córka mi powiedziała że u mnie to psy są na pierwszym miejscu a dopiero potem ona. Ale już jej wytłumaczyłam wszytsko :)

1. Szydełkuje, maskotki, sweterki, sukienki, czapki itp. Uwielbiam. Kiedyś pisałam wiersze. Na studiach wydaliśmy książkę.
2. Kiedyś na studiach jak pracowałam w telemarketing to zadzwoniłam do męża z mojego telefonu chciałam coś powiedzieć a powiedziałam mu regułę [emoji23][emoji23][emoji23]
- jak się syn urodził to że zmęczenia zamiast balsamem wysmarowalam go mydłem.
_ kiedyś na przystanku zamiast Chusteczek wyciągnęłam podpaske.
Dużo wpadek śmiesznych miałam [emoji23]
Zawodowo jestem nauczycielem w przedszkolu

1. Szydełkuje, maskotki, sweterki, sukienki, czapki itp. Uwielbiam. Kiedyś pisałam wiersze. Na studiach wydaliśmy książkę.
2. Kiedyś na studiach jak pracowałam w telemarketing to zadzwoniłam do męża z mojego telefonu chciałam coś powiedzieć a powiedziałam mu regułę [emoji23][emoji23][emoji23]
- jak się syn urodził to że zmęczenia zamiast balsamem wysmarowalam go mydłem.
_ kiedyś na przystanku zamiast Chusteczek wyciągnęłam podpaske.
Dużo wpadek śmiesznych miałam [emoji23]
Zawodowo jestem nauczycielem w przedszkolu
Ha ha dobre, a wysmarkalas się chociaż w tą podpaske :)
Nasz chyba druga rocznica chodzenia ( ha ha jak to brzmi) z moim obecnym mezem, ja miałam 17 lat on 19 chyba już. Przyjechał na święta dać mi prezent ( a uzgodniliśmy że nie robimy sobie prezentów tylko jakiś drobiazg) no to dał mi róże i było małe kwadratowe pudełeczko. Dał mi to a ja w śmiech a on zdziwiony i pyta a wiesz co tam jest no to mowie ze wiem i w śmiech a on się pyta to co a ja na to że gumki (prezerwatywy) a to były srebrne obrączki, jak mi było głupio :)

reklama
Border collie:) kochane psiaki:)
Uwielbiam ich za ich mądrość i za to że doskonale dostosowują się do sytuacji no i to że uwielbiają dzieci:)
Cudowne! Od lat marze o suczce blue lub red merle [emoji173]

Ja z zamilowania robilam zdjecia.. ale odkad pare lat temu zachorowalam na depresje rzucilam pasje w kąt.. teraz nieudolnie probuje sie na nowo oswoic z aparatem..
FB_IMG_1559324541491.jpeg
FB_IMG_1559324604187.jpeg
FB_IMG_1559324654269.jpeg
FB_IMG_1559324521334.jpeg
FB_IMG_1559324559741.jpeg

Do góry