No wlasnie jeszcze nie dotarly a siostra wyslala juz ponad tydzień temu.
Mam nadzieje ze nie przechwyca mi paczuszki pelnej tabletek i nie oskarża o przemyt[emoji6][emoji38]
Ja zaczynałam cykl sztuczny od 2dc ale u mnie nie kazali robic zadnych hormonow ale wiem ze w niektorych klinikach tak jest.
A co to badanie hormonow przed crio dają? Musza byc w jakiejs granicy?
Pytam tak na przyszlosc z ciekawosci moze sama bede sobie kontrolowac przed kolejnym crio.
Przemycać tabletki na cukrzyce to już byłby hardcore

A ile zazwyczaj idą paczki do Ciebie? Bo się zupełnie nie orientuje
W zaleceniach mam 3dc zbadać progesteron i o ile bedzie poniżej 1 to włączyć estroferm kolejno od 2 do 4 tabletek. W 9-10sc badanie estradiolu, 12-14 dc usg i badanie obu hormonów. Ale nie mam zielonego pojęcia, po co je się bada. Byłam po punkcji i srednio co pamietam z rozmowy, a M, który miał wszystko pamietac nic nie wie na ten temat

Jak bede na wizycie to o wszystko dopytaj i dam Ci znac
Kochana to czekam jutro na wieaco o zarodkach.
Mi doktorka przepisala na przeziębienie które po transferze mnie złapało syrop z porostu islandzkiego 4x1 łyżka stolowa tylko po nim lepiej juz nic nie pic, i surop sambucol extra strong tak samo 4x 1 łyżka stołowa.
Dziękuje Ci za rady i właśnie zamówiłam ten syrop z porostu

Sambucol jak sprawdziłam skład to wyciąg z bzu czarnego i witaminy - syrop mam domowy od ciotki, a witamin i cynku łykam tony

Dziś jeszcze doszedł ból gardła, wiec płuczę go woda utleniona

nigdy tego nie robiłam - zobaczymy, czy pomoze
Ojej to zrówka.
Tak było widać jak się wygina i podskakuje. [emoji4] Widziałam piękne nóżki, paluszki u rąk i nawet takiego foto nie dostałam... Szkoda
Dziękuje Ci bardzo

To musiał byc najcudowniejszy widok na swiecie

i faktycznie szkoda, ze nie masz zdjęcia. Ale może nastepnym razem malutki zapozuje jak model