reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ja juz tak tesknie za widokiem maluszka ze dzisiaj mi sie snila.wizyta I taka usmiechnieta buzka☺ I lekarz mowil mam Wam .cos waznego do powiedzenia I sie obudzilam☺ A Ty Pini jak tam?Ruchy jakies sa?
Nic nie czuje jak narazie jutro wizyta u lekarza zobaczymy jak tam mala fika :)

reklama
Bo ja tylko vitamine D d -vitum I magnez oprocz tego mama dha I folik
Kurcze ja z tym dha mam dylemat bo w moich pregna plus jest tylko 100 a ma byc 600 wizyta dopiero 12 I nie mam jak dopytac lekarza tak samo widze ze kazda z Was bierze magnez I mi nie zalecil nic z tych rzeczy? Jeszcze jutro koncze brac lutinus mam, takiego stres

Kurcze ja z tym dha mam dylemat bo w moich pregna plus jest tylko 100 a ma byc 600 wizyta dopiero 12 I nie mam jak dopytac lekarza tak samo widze ze kazda z Was bierze magnez I mi nie zalecil nic z tych rzeczy? Jeszcze jutro koncze brac lutinus mam, takiego stres
Ja nie biorę magnezu. Jedynie jak mnie coś tam w brzuchu ciągnie to aspargin w pogotowiu.
Co do dha, może kup te witaminki co ja mam? (Mama DHA premium plus)
Ja czuję maluszka, ale sporadycznie. Wczoraj nic, a dziś znowu dwa "dotknięcia" [emoji4]

Lekarz polecil mi mama dha premium magnez biore od zawsze I vit D

Ja nie biorę magnezu. Jedynie jak mnie coś tam w brzuchu ciągnie to aspargin w pogotowiu.
Co do dha, może kup te witaminki co ja mam? (Mama DHA premium plus)
Ja czuję maluszka, ale sporadycznie. Wczoraj nic, a dziś znowu dwa "dotknięcia" [emoji4]
Wtedy odstawic pregna plus?Myslicie ze nie zaszkodzi jak.zaczne zazywac to dha?Boje sie tak na wlasna reke cos zmieniac a lekarz nie odpisal jak.pytalam

Wtedy odstawic pregna plus?Myslicie ze nie zaszkodzi jak.zaczne zazywac to dha?Boje sie tak na wlasna reke cos zmieniac a lekarz nie odpisal jak.pytalam
Kochana pregne to ja odstawiłam w 8 TC na rzecz mamy. To są tylko witaminy nie leki i nie masz się czym tak stresować. [emoji8]

reklama
Link poszedł:)
Oj oby te pupcie były, choć na razie wystarczyłaby jedna8-)

Aronia, czerwone winko, avocado, orzechy wszelkiej maści, chia, pestki. Tyle znam wspomagaczy i bede stosować:)

Na razie czekam na @. Mam nadzieje, ze przyjdzie w weekend, bo pozniej kontrola wypadłaby mi w długi weekend a wtedy lekarka nie przyjmuje. Mam nadzieje, ze uda mi się to jakoś zgrać czasowo.

Dziewczyny z wysokim Nk - jakie miałyście zalecenia odnośnie intralipidu - znaczy kiedy brac? Ja doopa wołowa nie zapytałam, a jak napisałam mejla to dostałam automatyczna odp, ze trzeba Ok 3 tygodni czekac na odzew. Z tego co czytałam, to można podawać tydzień przed transferem, w dniu i po becie. Ale nie chce za bardzo po omacku działać.
Ja to samo mowie ze wystarczy mi jedna rozowa dupcia. Skakalabym z radosci gdyby dwa zarodeczki sie przyjely (marzenie) ale jak cos to wystarczy mi ma prawde jedno zdrowe :-) :)

O to uzupelnie zapotrzebowanie tak jak ty, aczkolwiej za awokado nie przepadam, moze nie umie zrobic lub wybrac dobrego. Raz próbowałam i wywaliłam ;-) ;)

Do góry