Justyska13
Fanka BB :)
Aha dziękiTak
Kariotypy mam w porządku wiec chciał zobaczyc czy w tym kierunku jest wszystko ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aha dziękiTak
Kariotypy mam w porządku wiec chciał zobaczyc czy w tym kierunku jest wszystko ok
Bardzo chętniepodaj mu przykłady Dziewczyn, którym się udało po Jego zalecenia g.
Nie rozumiem takiego podejścia
Mogę jechać z Tobą zamiast Męża![]()
![]()
@Justyska13 Miałam robione badanie receptywność endometrium, badanie kosztuje 1030 zł i robi się dwa razy.@Cytrynka122 ty miałaś robiony test ERA na receptywność czy co to było? Aaa ile płaciłaś za to?
Trzymam kciukiKochana jeśli możesz to wpisz mnie na jutro na godzinę 15 mam wizytę w Novum, pewnie jeszcze nie będzie słychać serduszka ale moja dr chciała mnie zobaczyć. :-)
Ok. Dziękuję kochana. Czyli 2x po 1030zl? A możesz mi przypomniec jak u Ciebie to wyszlo? Tzn w ktorym dniu mialas transfery robione a po badaniu wyszlo ci ze w jakim dniu ma byc transfer? Czy w tym badaniu cos jeszcze podaja? Jakies dodatkowe informacje?@Justyska13 Miałam robione badanie receptywność endometrium, badanie kosztuje 1030 zł i robi się dwa razy.
A znacie moze jakas dobra aplikacje na telefon, ktora pozwoli sprawdzic IG danych produktow po ich zeskanowaniu? Wydrukowalam sobie liste prosuktow o roznym indeksie tak jak radzilyscie ale wczoraj np poszlam na zakupy i kazdy produkt zaczelam ogladac, jaki sklad itd a tam o IG nic nie ma. Moze nie ma takiej aplikacji i wymyslam? Kurde ciezko tak zaczac jesc "dobrze" jak do tej pory nie bylo zadnych wskazan do diety..
Juz szukam kochana u znienawidzonego wujka googleOooo ja tez się przyłączam do pytania [emoji173]️[emoji7]
@ Justyska13 tak 2 x po 1030. U mnie wyszło że miałam za młode endometrium, i luteine muszę brać 6 dni a nie 5 jak miałam. Teraz miałam chyba w 19 dc transfer.W wyniku były też podane komórki nk w endometriumOk. Dziękuję kochana. Czyli 2x po 1030zl? A możesz mi przypomniec jak u Ciebie to wyszlo? Tzn w ktorym dniu mialas transfery robione a po badaniu wyszlo ci ze w jakim dniu ma byc transfer? Czy w tym badaniu cos jeszcze podaja? Jakies dodatkowe informacje?