Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też pójdę na bete jeszcze sprawdzić we wtorek i czwartek, jak dobrze rośnie to lzej mi będzie doczekać wizyty, ktora jest 29.06, na przełożenie nie mam szans Ale gdybym mogła to o tydzień bym przyspieszyła [emoji16][emoji16]Tak też myślę. Staram się tym nie stresować. Cialo nasze teraz przejdzie pewna przemianę i stąd niektóre nasze odczucia. Choć nie mogę się doczekać wizyty, żeby upewnić się że wszystko jest na swoim miejscu. Przyspieszy am wizytę z 26 na 14 czerwca. A jutro pójdę chyba powtórzę betę czy wszystko prawidłowo wzrasta.
No to na taką grupę musimy jeszczę poczekac, bo te założy nam AniaSlu jak się skończy miesiącChyba nie do konca mnie zrozumialasoczywiscie zeby pisac na forum. Chodzi o to ze jak wchodzisz na forum w zakladke przyszle mamy to tam sa grupy typu... grudniowe mamy 2019 styczniowe mamy 2020. Ta lista jest na poczatku, nazwy sa pogrubione i w tych grupach mozna tworzyc watki i np dzielic tematy rozmow. Mysle ze to fajne i mozna wejsc w watek ktory cie interesuje, napisac cos od siebie nie zmieniajac nagle tematu. A to jest tylko zwykly watek
Nie byłam u genetyka, mój ginekolog dal mi heparyne, pierw powiedzial ze daje ja po 3 poronieniach, ale poprostu powiedziałam że nie jestem w stanie czekać i sprawdzać czy będzie drugie A może trzecie, zdecydował się przepisać mi dawkę profilaktyczną 0,3. Jestem też na grupie ciaza po poronieniach i tam dziewczyny mając te mutacje co ja też mają heparyne, ale czy słusznie? Myślę że nie chcą już ryzykować, niektóre są po jednym, dwóch oraz większej liczbie poronien, to różnie. Ogólnie temat nie jest lekki i ciężko podjąć jakąś decyzję [emoji6] ja postaralam się o zastrzyki, czy dobrze zrobilam tego nie wiem, mam nadzieję że tak.Hej a byłaś u genetyka? Ja mam to samo i genetyk (podobno dość dobry) powiedział, że to są na tyle słabe mutacje, że heparyna nie jest potrzebna, chyba że pogorszyłoby się z wynikami krwi. Ja biorę tylko foliany, zmetylowaną B12, prenatal uno i acard. Mam znajoma, która ma zastrzyki dzień w dzień, ale ona ma jeszcze jedna mutacje, groźniejsza. Może skonsultuje się jeszcze z kimś bo zastrzyki przez 9 miesięcy do najprzyjemniejszych nie należą. Ja byłam w Rudzie Śląskiej u dr Henryki Sodowskiej, przyjmuje też na NFZ czekałam jakieś 3 tygodnie na wizytę więc w miarę szybko.

Ja cały czas się zdrowo odżywiamJa teraz postaram się przestawić na, zdrowe odżywianie. Bo startuje z wagą 80 kg/168cm. Jeść częściej ale małe porcje i nie jeść syfu. Zobaczymy jak mi to wyjdzie.

Ja się budze ze 3 razy na siku echhhhh męczące to [emoji16][emoji16]Dzień dobry Dziewczynyja dopiero wstałam (kiedyś trzeba odespać skoro w tygodniu nie ma kiedy). Czy tylko ja się budzę w środku nocy bo jestem głodna?
![]()