Justyska13
Fanka BB :)
dziś kupię witaminy b6 i b12 i ten kwas foliowy metylowy i zobaczę po 2 tyg jaki będzie wynikJustys sam metylowany może Noe być dobry ja biorę na zmianę.
Po próbuj, zrób wyniki będziesz wiedziała co i jak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziś kupię witaminy b6 i b12 i ten kwas foliowy metylowy i zobaczę po 2 tyg jaki będzie wynikJustys sam metylowany może Noe być dobry ja biorę na zmianę.
biorę też femibion 1 tam sa obydwa kwasy foliowe wiec może to wystarczyJustys sam metylowany może Noe być dobry ja biorę na zmianę.
dzięki kochana. Ten folian właśnie chciałam kupić, a witaminy B z formeds. A jaka powinna być najlepsza homocysteina?@Justyska13 - moja homocysteina ponad 10 w kwietniu dr kazała robić tak : witaminy mama dha premium plus codzienni 2 tabletki , co drugi dzień witaminy B complex methyl , co trzeci dzień methylo folian. Homocysteina spadła do 8,8 w maju , teraz nie badałam jeszcze - w przyszłym tygodniu zrobię.
poczekaj kochana, nie kazdej wychodzi dwie kreski nawet jeśli beta jest pozytywna, idz na bete i zobaczyszEhhhh mowie pojde za dobra passa Kurci i zrobie test 6dpt nad ranem mnie tknelo.... I nic.jedna kreska
![]()
O ja W 17 to też miałam malutki mimo że tak mi mówili że mnie szybko wywali bo do najszuplejszych nie należę.I w tym tygodniu poczułam pierwsze ruchy ach co za piękne uczucieOj w Polsce dają upały popalić ponad 30 stopni w cieniu:-(Ja juz prawie 17 tc a brzuszek maluski pewnie wysoczy jeszcze:-)
@Justyska13 do starań ponizej 8dzięki kochana. Ten folian właśnie chciałam kupić, a witaminy B z formeds. A jaka powinna być najlepsza homocysteina?
A w ktorym tygidniu jestes?Pierwsza ciaza?Takie mocne kopniaki czy bulgotanie☺?O ja W 17 to też miałam malutki mimo że tak mi mówili że mnie szybko wywali bo do najszuplejszych nie należę.I w tym tygodniu poczułam pierwsze ruchy ach co za piękne uczucie
Nie jestem urodziłam rok temu.W 17 tc to początkowo bulgotanie oczywiście na początku nie wiedziałam czy to jest dzidzia ale podczas badania się potwierdziły bo dzidzius fikna i pani doktor mówi że to co poczułam to napewno toA w ktorym tygidniu jestes?Pierwsza ciaza?Takie mocne kopniaki czy bulgotanie☺?
W ogóle nie zdiagnozowali co jest przyczyną? Jakie badania robiliście?Dzisiaj u mnie 11dpt 3dniowego zarodka i beta niestety poniżej 1
Lekarz kazał odstawić leki i z badań dodatkowych dla męża SCD I MSOME660.
Do tych, u których problemem okazało się nasienie:
Jakie badania z krwi czy cokolwiek....może zrobić mąż gdzie by coś może więcej pokazało gdzie może być przyczyna.
Jeśli chodzi o yabletki to od 3ch lekarzy usłyszeliśmy, że nie ma na to lekarstwa... Mąż brał Feryilman plus przez ok 4m-ce i nic się nie ruszyło. Może znowu zaczniemy z podobnymi witaminami, nie zaszkodzi....