reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
[emoji23][emoji23]masz rację udobruchaj go A potem go do łóżka i działać. A dla pewności powtórz jeszcze raz jutro test i porównaj kreski testowe z testem dzisiejszym.

Ja też robię testy od 13dc ale wczoraj na clearblue pokazała się blada kreska ale mam testów jeszcze do 26dc czyli 2 lipca i mam nadzieję że będzie owu i w tym cyklu się uda ale nie mam zbyt dużej nadziei że ten cykl może być mój.
Pewnie, jak już kupiłam to zrobię. [emoji23]

Kochana, każdy mały krok to sukces. Zobaczysz, jesteśmy bliżej niż dalej upragnionej ciąży [emoji173]

Pewnie, jak już kupiłam to zrobię. [emoji23]

Kochana, każdy mały krok to sukces. Zobaczysz, jesteśmy bliżej niż dalej upragnionej ciąży [emoji173]
Też próbuje sobie tak tłumaczyć. Póki co tobie życzę aby ten cykl był twój i niebawem chęć zobaczyć na wątku twój test pozytywny A potem śliczna fasolkę na USG. Innej myśli do siebie nie dopuszczam. Musi ci się udać i tego się trzymajmy.

Dziewczyny mam znowu dobra wiadomość. Napisałam do swojej firmy ubezpieczeniowej w DE z zapytaniem czy mam szansę na refundacje w razie czego na inseminacje lub in vitro. Napisali mi warunki i co refunduja. Warunki spełniam wszystkie i jeśli jestem z mężem ubezpieczona w tej samej firmie to refunduja 100% A jesteśmy w tej samej firmie. Także jeśli będzie potrzebne in vitro lub inseminacja to 100% kosztów zapłacą mi oni. A ja będę musiała tylko dojechać do kliniki 43km

To super wiadomość. Gdyby jednak były potrzebne takie kroki, to będzie to ogromna pomoc. Z takim wsparciem musi się udać! [emoji6]
Dziewczyny mam znowu dobra wiadomość. Napisałam do swojej firmy ubezpieczeniowej w DE z zapytaniem czy mam szansę na refundacje w razie czego na inseminacje lub in vitro. Napisali mi warunki i co refunduja. Warunki spełniam wszystkie i jeśli jestem z mężem ubezpieczona w tej samej firmie to refunduja 100% A jesteśmy w tej samej firmie. Także jeśli będzie potrzebne in vitro lub inseminacja to 100% kosztów zapłacą mi oni. A ja będę musiała tylko dojechać do kliniki 43km

Rewelacja! [emoji7]

Kochana super wieści

reklama
Do góry