Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje i dużo zdrówkaA i ja „ponownie” dołączęponownie, bo na samym początku się tutaj udzielałam ale szybko przestałam. Mdłości i półtoraroczna córcia, która zaczęła sezon chorobowy dały mi mocno w kość..później różne komplikacje w ciąży...a teraz jestem ponownie mamą. Urodziłam synka 12 czerwca, w 36 tc. Jest moim małym okruszkiem, 49 cm i 2670. Trzymam kciuki za was kobitki, czas szybko minie, zanim się obejrzycie, a już będziecie tulić maleństwa.
A i ja „ponownie” dołączęponownie, bo na samym początku się tutaj udzielałam ale szybko przestałam. Mdłości i półtoraroczna córcia, która zaczęła sezon chorobowy dały mi mocno w kość..później różne komplikacje w ciąży...a teraz jestem ponownie mamą. Urodziłam synka 12 czerwca, w 36 tc. Jest moim małym okruszkiem, 49 cm i 2670. Trzymam kciuki za was kobitki, czas szybko minie, zanim się obejrzycie, a już będziecie tulić maleństwa.
A kiedy masz?@slodkatrojeczka ale duuuuzy chłopiec!))
Już niedługo będzie z Tobą, być może w moją rocznicę ślubu![]()
Gratulacjejak okruszkowi na imie ?
![]()
Witam wszystkie nowe mamusie :*
Nam zostało 22 dni. I oby zechciał wyjść o czasie![]()
Właśnie 02.07A kiedy masz?![]()
Może się skuszę [emoji6] 1 mój mąż ma urodziny a ja dzień wczesniej. W coś się może wstrzelę [emoji23]Właśnie 02.07![]()