reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dzień dobry [emoji4][emoji8] ja to dzisiaj wcale nie mam zamiaru z domu wychodzić, bo obawiam się, że mogłabym paść po drodze. Mężowi już zapowiedziałam, że nawet dziś zakupów żadnych nie zrobię i musi sam zasuwać do sklepu po pracy. A ja w miarę możliwości porobię coś w domu, ale jeżeli mocno nagrzeje mi się mieszkanie, to pewnie poza ugotowaniem obiadu niewiele zrobię [emoji16]

reklama
Dzień dobry [emoji7]
U mnie już 33 stopnie, tylko do sklepu skoczę który całe szczęście jest blisko i nie ruszam się więcej z domu.

Wczoraj przy ćwiczeniach z mężem bardzo zaczęły mnie boleć cycki, późnej w nocy klujacy ból brzucha.. mam nadzieję, że to wszystko na owu. [emoji847]

Zrobiłam dzisiaj z rana test owu i już kreska bledsza od testowej.
Na wszelki wypadek jeszcze dzisiaj działać i kto wie może ten cykl będzie twój. Tego Ci życzę [emoji173]

Dzień dobry [emoji4][emoji8] ja to dzisiaj wcale nie mam zamiaru z domu wychodzić, bo obawiam się, że mogłabym paść po drodze. Mężowi już zapowiedziałam, że nawet dziś zakupów żadnych nie zrobię i musi sam zasuwać do sklepu po pracy. A ja w miarę możliwości porobię coś w domu, ale jeżeli mocno nagrzeje mi się mieszkanie, to pewnie poza ugotowaniem obiadu niewiele zrobię [emoji16]
Ale oczywiście, nie ma co szaleć. Ja obiad wstawiam już bo później nie wystoje przy kuchni. [emoji26]

Ja obiad dopiero na kolację robię, bo mąż wraca z pracy dopiero koło 20 zawsze [emoji16] wtedy już jest trochę chłodniej, a nie ma co teraz sobie dodatkowo mieszkania nagrzewać teraz gotowaniem, skoro mogę to zrobić dopiero wieczorem [emoji846]
Ale oczywiście, nie ma co szaleć. Ja obiad wstawiam już bo później nie wystoje przy kuchni. [emoji26]

Hejka. Wstałam o 7 zaprowadzilam małego. Posprzatalam, ugotowalam chłopakom obiad poleciałam do pepcko [emoji23] i teraz jadę do pracy. Kuźwa jak gorąco. W Poznaniu już 35 stopni w cieniu. Ja padne na ryj

Kupiłam wczoraj te globulki ale dziwne piszą żeby je dopochwowo ale są takie jak do lykania. I za 10 tabletek 40zl

A jakie kupiłaś te globule?
Hejka. Wstałam o 7 zaprowadzilam małego. Posprzatalam, ugotowalam chłopakom obiad poleciałam do pepcko [emoji23] i teraz jadę do pracy. Kuźwa jak gorąco. W Poznaniu już 35 stopni w cieniu. Ja padne na ryj

Kupiłam wczoraj te globulki ale dziwne piszą żeby je dopochwowo ale są takie jak do lykania. I za 10 tabletek 40zl

Takie
Screenshot_20190626_114624.jpg

reklama
Przyjmowałam je w pierwszych tygodniach ciąży, ponieważ wyszła mi 2 grupa na cytologii i bardzo szybko sobie poradziły z problemem, po jednym opakowaniu wszystko w normie. Po rozpuszczeniu może wylecieć Ci taki żółty śluz, to jest ta otoczka, która się rozpuści, więc w razie co nie panikuj, bo ja się na początku wystraszyłam [emoji16]

Do góry