Marthi
Fanka BB :)
@Malinkaa123 - może zatem Neoparin można, na Clexane nic o tym nie jest napisane, a ja odnosilam się typowo do Clexane, które znam i przyjmuje 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze że wyszły Tobie teraz takie wyniki. Na pewno czujesz ulgęzrobilam dzisiaj ponownie wyniki NKi ta immunolog miala racje troche za wczesnie po poronieniu moglam je zrobic
z 16% spadly do 9%![]()
ufff ciesze sie bardzo
bo moj lekarz i tak by nie przepisal sterydu
![]()
@Marthi A no widzisz, a niby ten sam lek. Tylko z tego co pisałaś do którejś z dziewczyn widzę że robiłam błąd, bo od razu po wyciągnięciu zastrzyku z lodówki go sobie podaje. Powinnam godzinę poczekać? Niby myślałam że już wszystko wiem na temat tych zastrzykow A jednak nie ...:-)
Cześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u Maliny i prosto z wizyty jechałam do szpitala. Jest ryzyko porodu przedwczesnego ponieważ miałam straszne napięcia brzucha, był jak skala przez cała noc, potem zaszło na chwile, a w Łodzi znowu mi wróciło podczas wizyty i Malina nie pozwolił na powrót do gdanska. TakZe leżę w Matce Polce . Właśnie leci kroplówka z lekiem wyciszającym skurcze, sterydy na płucka już podane. Mam tu być conajmniej do niedzieli. Teraz czuje się super i najchętniej pojechaliśmy do domku ale trzeba trzymać rękę na pulsie. Ginekolog powiedziała mi tutaj ze w każdej chwili mogę urodzić także mam tu leżeć żeby nie rodzic gdzieś w polu. Ale nie denerwuje się, wiem ze będzie dobrze. Dziś 31 i 5 dzień. Pozdrawiamy z Marysia ❤
Na pewno wszystko będzie dobrzeCześć dziewczyny, byłam dziś na wizycie u Maliny i prosto z wizyty jechałam do szpitala. Jest ryzyko porodu przedwczesnego ponieważ miałam straszne napięcia brzucha, był jak skala przez cała noc, potem zaszło na chwile, a w Łodzi znowu mi wróciło podczas wizyty i Malina nie pozwolił na powrót do gdanska. TakZe leżę w Matce Polce . Właśnie leci kroplówka z lekiem wyciszającym skurcze, sterydy na płucka już podane. Mam tu być conajmniej do niedzieli. Teraz czuje się super i najchętniej pojechaliśmy do domku ale trzeba trzymać rękę na pulsie. Ginekolog powiedziała mi tutaj ze w każdej chwili mogę urodzić także mam tu leżeć żeby nie rodzic gdzieś w polu. Ale nie denerwuje się, wiem ze będzie dobrze. Dziś 31 i 5 dzień. Pozdrawiamy z Marysia ❤
@Marthi chyba nie zaszkodziłam tymi zimnymi zastrzykami ? :-/ jakie to miało znaczenie ?