reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Wtedy nie będę na nic narzekała będę się cieszyła że mi coś dolega z wiadomego powodu. [emoji23][emoji23] ta pierwsza wizyta jest na rozmowę i z lekarzem prawdopodobnie i oddanie próbki nasienia. Dopiero jak będą mieć wyniki nasienia i będą ok to zajmą się mna. Najpierw muszą sprawdzić czy mąż jest zdrowy czy trzeba najpierw to doleczyc trochę.
No, no rozumiem [emoji6] ale najważniejsze, że już teraz to wszystko pójdzie w dobrym kierunku [emoji110]

reklama
No, no rozumiem [emoji6] ale najważniejsze, że już teraz to wszystko pójdzie w dobrym kierunku [emoji110]
Chciałabym w to wierzyć. To naprawdę jest ostatnia moja nadzieja ze klinika mi pomoże chociaż zajść w ciążę z jednym dzieckiem żeby dom nie był taki pusty. Życie z samym mężem jest nudy nikt nie biega nie krzyczy nie płacze nie dokucza[emoji23]

Dziewczyny, nastała jasność! [emoji16]
Zrobiłam test z innego pudełka. I chyba owu jutro, już jestem spokojniejsza.
W ogóle co się okazało... Ten drugi test wyszedł pozytywny (na zdj na dole) i dopiero po tym wpadłam na to, żeby sprawdzić datę ważności... Tym co robiłam teraz w tym cyklu codziennie skończyła się ważność rok temu [emoji849] dostałam je od koleżanki bo już nie potrzebuje i nie wpadłam na to że mogą być stare [emoji848]
IMG_20190626_225053.jpeg

Dziewczyny, nastała jasność! [emoji16]
Zrobiłam test z innego pudełka. I chyba owu jutro, już jestem spokojniejsza.
W ogóle co się okazało... Ten drugi test wyszedł pozytywny (na zdj na dole) i dopiero po tym wpadłam na to, żeby sprawdzić datę ważności... Tym co robiłam teraz w tym cyklu codziennie skończyła się ważność rok temu [emoji849] dostałam je od koleżanki bo już nie potrzebuje i nie wpadłam na to że mogą być stare [emoji848]Zobacz załącznik 990649
Kochana to do roboty[emoji110] czekam na pozytywne wieści ze się udało w tym cyklu.

Chciałabym w to wierzyć. To naprawdę jest ostatnia moja nadzieja ze klinika mi pomoże chociaż zajść w ciążę z jednym dzieckiem żeby dom nie był taki pusty. Życie z samym mężem jest nudy nikt nie biega nie krzyczy nie płacze nie dokucza[emoji23]
Dokładnie tak jak mówisz, życie bez dziecka to nuda. Co prawda my dopiero rok po ślubie, ale już zaczyna czegoś (kogoś) brakować [emoji6]

Dokładnie tak jak mówisz, życie bez dziecka to nuda. Co prawda my dopiero rok po ślubie, ale już zaczyna czegoś (kogoś) brakować [emoji6]
My jesteśmy 2 lata po ślubie i jest za cicho w tym domu. Chciałabym w końcu sama się przekonać czy nocą wstawania do dziecka jest przerabane jak większość mam mówi. Jednak mieć dziecko w domu to już całkiem inaczej niż tylko małżeństwo. [emoji6]

My jesteśmy 2 lata po ślubie i jest za cicho w tym domu. Chciałabym w końcu sama się przekonać czy nocą wstawania do dziecka jest przerabane jak większość mam mówi. Jednak mieć dziecko w domu to już całkiem inaczej niż tylko małżeństwo. [emoji6]
Moim zdaniem nie jest gorsze niż wstawanie do pracy o 5 rano [emoji23] budzić się trzeba na karmienie wiadomo, ale co jest się we własnym domu to się jest. Wtedy i ze zmęczeniem łatwiej sobie radzić. A dzidzia na bank wynagradza nawet te nieprzespane nocki [emoji4]

reklama
Do góry