reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Tobie to zazdroszczę, też bym chciała żeby się tak szybko udało [emoji16] a jeszcze ta dziewczynka [emoji3059] obaliłaś mit, że w owu to chłopców się robi [emoji16]
Ja już zaczynam wątpić we wszystko [emoji16] najpierw ciało mnie oszukało, teraz testy [emoji16]
Zwariować idzie, a pomyśleć, że to dopiero początek starań [emoji23]
Ja chyba zapobiegawczo w kolejnym cyklu jak się nie uda to po @ przytulanki co 2 dni i mi owu nie ucieknie [emoji16]
A teraz Wy się pośmiejcie ze mnie. Tak wszystkie piszecie o tym chpd, a ja musiałam wygooglać co to znaczy [emoji23]
To by był najlepszy scenariusz [emoji16] bo przytulanki w pn i dziś to by się udało może wstrzelić w termin [emoji848]
Mój Oliwier to jest kalenadarzowa dziewczynka dwa dni przed owu. Ja tam to w planowanie płci nie wierzę w ogóle.
Nie ma czego zazdrościć nam się pk prostu poszczescilo. Chociaż dziecko drugie chciał bardziej mąż i syn niż ja [emoji23]

Uda się wam też dziewczyny na pewno.

Młoda trzymam kciuki za tą klinikę żeby wam pomogli bardzo w to wierzę. Wydaje mi się że byłaś źle leczona i e zdiagnozowana. Teraz z górki.

reklama
Ja już w drodze do pracy dobrze ze dziś do 13 tylko i spokój. Przedstawiam wam moje pranie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a dwie pralki się susza plus kolejne czeka na pranie. ChPd była by że mnie dumna [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze nie mogę wrzucić foto wyskakuje że nie mam uprawnień

Ja już w drodze do pracy dobrze ze dziś do 13 tylko i spokój. Przedstawiam wam moje pranie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]a dwie pralki się susza plus kolejne czeka na pranie. ChPd była by że mnie dumna [emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze nie mogę wrzucić foto wyskakuje że nie mam uprawnień
O teraz się udalo
IMG_20190627_054417.jpg

Tobie to zazdroszczę, też bym chciała żeby się tak szybko udało [emoji16] a jeszcze ta dziewczynka [emoji3059] obaliłaś mit, że w owu to chłopców się robi [emoji16]
Ja już zaczynam wątpić we wszystko [emoji16] najpierw ciało mnie oszukało, teraz testy [emoji16]
Zwariować idzie, a pomyśleć, że to dopiero początek starań [emoji23]
Ja chyba zapobiegawczo w kolejnym cyklu jak się nie uda to po @ przytulanki co 2 dni i mi owu nie ucieknie [emoji16]
A teraz Wy się pośmiejcie ze mnie. Tak wszystkie piszecie o tym chpd, a ja musiałam wygooglać co to znaczy [emoji23]
To by był najlepszy scenariusz [emoji16] bo przytulanki w pn i dziś to by się udało może wstrzelić w termin [emoji848]

Na Facebooku jest taka grupa Chujowa Pani Domu [emoji23][emoji23][emoji23]

Musisz wierzyć, że się uda! My wierzymy [emoji4][emoji4][emoji4]

Mój mąż to mi non stop dokucza, serio [emoji23] i on chyba z tego nigdy nie wyrośnie [emoji23][emoji23][emoji23]
Chciałabym w to wierzyć. To naprawdę jest ostatnia moja nadzieja ze klinika mi pomoże chociaż zajść w ciążę z jednym dzieckiem żeby dom nie był taki pusty. Życie z samym mężem jest nudy nikt nie biega nie krzyczy nie płacze nie dokucza[emoji23]

Ja już 4 lata po ślubie jestem i maluch jest tak wyczekany, że nie będę marudziła, że muszę wiecznie wstawać w nocy. Nooo, przynajmniej postaram się nie marudzić [emoji16]
My jesteśmy 2 lata po ślubie i jest za cicho w tym domu. Chciałabym w końcu sama się przekonać czy nocą wstawania do dziecka jest przerabane jak większość mam mówi. Jednak mieć dziecko w domu to już całkiem inaczej niż tylko małżeństwo. [emoji6]

Na Facebooku jest taka grupa Chujowa Pani Domu [emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem należę [emoji7] do ChPd

My jesteśmy 10 lat po ślubie Boże.... Tyle wytrzymalismy i ciągle mnie denerwuje [emoji23][emoji7]

A jeszcze należę do grupy pozmiatane Chujowa Pani Domu po godzinach [emoji23]

My byliśmy w sobotę nad jeziorem i chyba tam właśnie to pH mi się zmieniło bo pełno zaraskow i w ogóle

Od poniedziałku mamy w pracy 2 studencki na wymianę jedna z Turcji a druga z Indonezji. Pokazywały dzieciom prezentacje państw. Ale na Bali jest pięknie chciałabym tam kiedyś pojechać

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry