reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Laski, a ja mam pytanie. Może któraś z Was się zna. Potrzebuję kupić kawałek siatki, może być najtańsza, gumowa, bo mam podwórko nie ogrodzone jakieś 7 m mi brakuje, a nie chce wydac milionów. Może któraś z Was widziała gdzieś?
Ja widziałam w kastoramie czarne lub brązowe plastikowe po 10-15m wysokości chyba 70 cm rolka ok. 60zł byla

reklama
Cwane bestie, psy zawsze lubią samodzielnie poznawać nowe tereny [emoji16] a Twoje dbają o odpowiednią porcję ruchu dla swojej Pani, ale na dłuższą metę może to być uciążliwe [emoji23]
Ja właśnie też nie ale wydaje mi się, że to całkiem spoko cena. To muszę pogonić mojego do liroya, bo nasze psy już wyczaiły gdzie można czmychnąć i dzisiaj zamiast fitnessu miałam przebierzkę po wsi [emoji23]

Ja widziałam w kastoramie czarne lub brązowe plastikowe po 10-15m wysokości chyba 70 cm rolka ok. 60zł byla
Eee to ja myślałam, że to makabra jakaś ze znalezieniem tej siatki, a tu widzę, że mój mąż to po prostu mnie w balona zrobił bo mu się do sklepu jechać nie chciało.[emoji23] Oooo jak te chłopy nas nie doceniają [emoji23] już mu właśnie napisałam ile sklepów ma do wyboru i ma mi jutro bez siatki nie wracać [emoji23]

Cwane bestie, psy zawsze lubią samodzielnie poznawać nowe tereny [emoji16] a Twoje dbają o odpowiednią porcję ruchu dla swojej Pani, ale na dłuższą metę może to być uciążliwe [emoji23]
Jak da to jakiś efekt to mogę się za nimi pouganiac.. czasem... [emoji23] głośno tego nie powiem, bo to inteligentne gnidy i będą to wykorzystywać. A niby takie spokojnie.... [emoji23][emoji6]
1561647545346.jpeg

Super psiaki [emoji6] ciekawe, czy nie będą próbowały się podkopać pod siatką, bo wtedy będzie konieczne wykopanie rowu pod siatką i zalanie go betonem. To są jednak dwie pary dużych przednich łap do kopania [emoji16]
Jak da to jakiś efekt to mogę się za nimi pouganiac.. czasem... [emoji23] głośno tego nie powiem, bo to inteligentne gnidy i będą to wykorzystywać. A niby takie spokojnie.... [emoji23][emoji6]Zobacz załącznik 990969

Super psiaki [emoji6] ciekawe, czy nie będą próbowały się podkopać pod siatką, bo wtedy będzie konieczne wykopanie rowu pod siatką i zalanie go betonem. To są jednak dwie pary dużych przednich łap do kopania [emoji16]
Nigdy nie próbowała takich akrobacji, już 7 lat ma ta większa i coraz bardziej leniwa się robi. Więc po cichu liczę, że nie wpadnie na to [emoji23]

reklama
Do góry