reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Masz rękę;) bardzo fajne pamiątki:) Ja właśnie wstałam z wyra i wzięłam paracetamol, bo już tak mnie nogi kręcą na zmianę pogody [emoji52] oby jutro było zimno, żeby chociaż warto było się tak męczyć [emoji23]

Zrobiłam dzisiaj bitki w sosie, na dwa dni.. Przy najmniej taki był plan zanim mąż wrócił pracy... [emoji23] zerżał, wziął i zeżarł [emoji1787]

reklama
Dziewczyny poprawilyscie mi humor no już się bałam że coś do przodu a tu dooopa [emoji16] jesteście super [emoji3059]
Weekend mam wolny :-)
Mam tylko nadzieję że to nie tylko pik LH a będzie owulka :-)
Jutro chyba zrobię jeszcze test owu.

Marta super karta i bardzo mi się podoba patent z opakowaniem cukierków.

Ja z moim m ost też spiny ale dzisiejszy test owu pomógł nam się szybko pogodzić [emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]

Masz rękę;) bardzo fajne pamiątki:) Ja właśnie wstałam z wyra i wzięłam paracetamol, bo już tak mnie nogi kręcą na zmianę pogody [emoji52] oby jutro było zimno, żeby chociaż warto było się tak męczyć [emoji23]

Zrobiłam dzisiaj bitki w sosie, na dwa dni.. Przy najmniej taki był plan zanim mąż wrócił pracy... [emoji23] zerżał, wziął i zeżarł [emoji1787]
Ooo mam to samo jak założę że robię obiad na 2 dni to zezra w jeden [emoji23]

No właśnie, z moim jest tak samo [emoji23]

A dzisiaj to się zachowuje, jakby miał okres dostać. Burczy pod nosem i spiny szuka, wyszedł właśnie do pracy, to nawet drzwiami trzasnął, jak księżniczka. Jeszcze brakowało tylko, żeby nogą tupał i piszczał ze złości [emoji23][emoji2368] już mnie to wcale nie rusza, zanim wróci wieczorem, to mu przejdzie [emoji16]
Ooo mam to samo jak założę że robię obiad na 2 dni to zezra w jeden [emoji23]

No właśnie, z moim jest tak samo [emoji23]

A dzisiaj to się zachowuje, jakby miał okres dostać. Burczy pod nosem i spiny szuka, wyszedł właśnie do pracy, to nawet drzwiami trzasnął, jak księżniczka. Jeszcze brakowało tylko, żeby nogą tupał i piszczał ze złości [emoji23][emoji2368] już mnie to wcale nie rusza, zanim wróci wieczorem, to mu przejdzie [emoji16]
Też stosuje te zasadę jak z dzieckiem jak burczy i się focha, to mamcia wychodzi do drugiego pokoju i czeka aż księciuniowi przejdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dokładnie [emoji23] a jakiś czas temu, jak wyszłam do drugiego pokoju, żeby mu przeszło, to przylazł z tyłu i obrażony mówi, że kiedyś jak mi nagadał, albo się obrażał, to się interesowałam chociaż i starałam zrobić tak, żeby dobrze było, a teraz to mam wszystko z dupie i sobie idę do drugiego pokoju, żeby go nie słuchać [emoji23][emoji23][emoji23]
Też stosuje te zasadę jak z dzieckiem jak burczy i się focha, to mamcia wychodzi do drugiego pokoju i czeka aż księciuniowi przejdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dokładnie [emoji23] a jakiś czas temu, jak wyszłam do drugiego pokoju, żeby mu przeszło, to przylazł z tyłu i obrażony mówi, że kiedyś jak mi nagadał, albo się obrażał, to się interesowałam chociaż i starałam zrobić tak, żeby dobrze było, a teraz to mam wszystko z dupie i sobie idę do drugiego pokoju, żeby go nie słuchać [emoji23][emoji23][emoji23]
O no popatrz takiego ryzyka nie przewidzialam [emoji23][emoji23]

Najlepsze co można zrobić po prostu wyjść z pokoju[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Patrzcie...

Załączniki

• DCD2EEDD-9492-45E1-8489-CB82DA139D74.jpeg
    DCD2EEDD-9492-45E1-8489-CB82DA139D74.jpeg
    1 019,6 KB · Wyświetleń: 93
Do góry