Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj.Tak. Odstawiłam już dawkę popołudniowa. Czekam na miesiączkę.
10.07 idę do lekarza na rozmowę. Wiem ze nie odpowie mi na pytanie „dlaczego?” ale może powie mi co robić dalej.
Narazie pije czerwone wytrawne i liże rany (te psychiczne).

Ja też właśnie i chyba oszaleje bo nie wiem co te wyniki oznaczają boję się najgorszego.Kiedy masz wizytę u Paśnika? Ja mam pod koniec lipca
W ogóleDziewczyny jak długo po transferze brałyscie relanium i spasmoline lub inne leki o takim działaniu??
Heparyna to neoparin? Jeżeli tak to mialam już to przy poprzednich dwóch transferach. A powiedział Ci co oznaczają te wyniki?@Milka_89 Mi wyszło to samo plus ten czynnik V, lekarz prowadzący napisał mi że w dniu transferu dojdzie heparyna.
Może igła za duża? Nie są to przyjemne zastrzyki ale idzie przeżyć. Brałam do 18 tc. Do tego heparyna do końca ciąży i jeszcze cztery zastrzyki z insuliną (cukrzyca ciążowa). Wszystko można przeżyćJa prolutex dostałam w dniu punkcji, czyli na 3 dni przed transferem i mam brać cały czas przez 14 dni.
Czy też miałyście bardzo bolesne miejsca po wkłuciu? Mnie boli okropnie i to miejsce jest twarde. Ból utrzymuje się ok 24 godz.
Nie, cały pakiet leków.Tylko PROLUTEX masz?
Milka ja tezz się ogromnie bałam tych wyników. Jedyne co mogę ci doradzić, to ja dzwoniłam dosłownie codziennie to Paśnika,aż w końcu zwolnił się termin wczesniejszy, ale naprawdę dzeonilam dzień w dzień. Z tym że najczęściej z dnia na dzień się zwalnia, a raz pani do mnie rano zadzwoniła że zaprasza na gidz. 15. Więc jeśli nie masz do przejechania pół Polski to próbuj dzwonić .Ja też właśnie i chyba oszaleje bo nie wiem co te wyniki oznaczają boję się najgorszego.