Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak ja mialam bardzo nisko na poczatku juz myslalam ze nic z tego niebedzie a dzis juz 17+5tydzien ciazy takze glowa do goryJak przeczytałam posty @Pini88 to ona miała niskie bety, zobaczymy. Czekam do poniedziałku wtedy wszystko już będzie wiadomo. Dzięki dziewczyny. Cieszę się że Was znalazłam, skarbnica wiedzy i dające nadzieję
Niskie bety tzn.jak niskie?tak ja mialam bardzo nisko na poczatku juz myslalam ze nic z tego niebedzie a dzis juz 17+5tydzien ciazy takze glowa do gory
Tak. Odstawiłam już dawkę popołudniowa. Czekam na miesiączkę.Też masz taki wynik?
Odstawiasz leki od razu?
Przykro miTak. Odstawiłam już dawkę popołudniowa. Czekam na miesiączkę.
10.07 idę do lekarza na rozmowę. Wiem ze nie odpowie mi na pytanie „dlaczego?” ale może powie mi co robić dalej.
Narazie pije czerwone wytrawne i liże rany (te psychiczne).
Pamietam ze zrobilam bete 8dzien po transferze to byla 9.5Niskie bety tzn.jak niskie?
No to faktycznie niska...Pamietam ze zrobilam bete 8dzien po transferze to byla 9.5

Dzięki słońce za info. Kiedy masz punkcje żeby się dowiedzieć czy ta syplementacji zminenila coś na lepsze?
Nasz pierwszy transfer zakończył się sukcesem. Nasz sukces obecnie ma 5 lat i śpi smacznie od godziny.Przykro mi
Czyli to Twoja nie pierwsza tak niska beta?
Niestety dziewczyny, moja wizyta dzisiaj bardzo smutna. Nasz skarb zatrzymał się ponad tydzień temu. Serduszko przestało bić. Na tym kończymy nasze starania, mamy synka i teraz skupiamy się tylko na nim.
Życzę Wam wszystkim powodzenia i spełnienia największego pragnienia, walczcie bo warto i jest o co.
Jesteście super, a to miejsce jest niesamowitym wsparciem dla wszystkich nas, które przechodzą procedurę.
Będę do Was zaglądać co jakiś czas.