reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Kurczę, teraz mam delikatne różowawe plamienie i taki silny ból okresowy. Oczywiście już przygasł cały mój entuzjazm...
Zażyj sobie nospe mnie do dziś męczą różnego rodzaju bóle brzucha raz słabsze a raz mega mocne. W pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam o pozytywnej becie całą noc miałam nieprzespaną właśnie przez takie bóle brzucha. W klinice też mi mówili żeby doraźnie stosować nospe, bo jest bezpieczna.

reklama
Kurczę, teraz mam delikatne różowawe plamienie i taki silny ból okresowy. Oczywiście już przygasł cały mój entuzjazm...
Nospa + magnez i trzeba być dobrej myśli choć to trudne.

Bardzo dużo kobiet ma plamienia i krwawienia na początku ciąży. Sama miałam takie krwawienie, że byłam przekonana, że to koniec. Nie wiadomo skąd ta krew 🤷.

Dzięki Dziewczyny. Magnez biorę cały czas, nospę brałam pierwsze 3 dni, niedawno też wzięłam. Wiem, że takie rzeczy się zdarzają, ale i tak to trochę przybija.
No łatwo nie jest, ja za każdym razem jak mnie złapie ten ból to już wpadam w panikę i ze strachem w oczach idę do łazienki. Ale serio jak tylko łapie to nospa max i odpoczywaj. Mi czasami na ten ból pomaga mi leżenie na boku, a czasami spacer po domu i takie delikatne bujanie biodrami na boki żeby rozluźnić mięśnie, nie ma reguły.

Dzięki Dziewczyny. Magnez biorę cały czas, nospę brałam pierwsze 3 dni, niedawno też wzięłam. Wiem, że takie rzeczy się zdarzają, ale i tak to trochę przybija.
Pisałam wam ostatnio jak w 6+4 zaczęłam krwawić ze skrzepami aż na IP ginekolog zdziwiona ze zarodek dalej jest.
A teraz syn nie chce ze mnie wyjść 😄

reklama
reklama
Do góry