reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Szczególnie dużo pieniędzy zostawia się w rossmannie, jak się tam pracuje [emoji23] teraz na zwolnieniu w domu jestem, to tak nie, ale chodząc do pracy zostawiam tam fortunę[emoji2368][emoji16]
Dopiero doczytałam, że w rossmanie pracujesz. Ja też pracowałam jakieś 1,5 roku ale podziękowałam bo u nas kongo się zaczęło dziać. [emoji14]

Laski ale drukujecie.... Ale nadrobiłam młoda gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8]

U mnie dziś 16dc w.piatek na USG pęcherzyk ładny 23mm i zastrzyk. Ale razem z m profilaktycznie działamy cały czas co 2-3dni ale od piątku dziennie.
M zadowolony chodzi krzyczy chodź maleńka będzie dzidzia dziś tworzona[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] można z nim zwariować no ale to tylko facet trzeba wybaczyć [emoji38][emoji38][emoji38]

reklama
Mam nadzieję ze mnie jeszcze pamiętacie. Znow sobie zrobilam chwilę od forum, skupiłam sie na codzienności...duzo mysle, to pragnienie posiadania dziecka czasem mnie przerasta. A na złość tyle ciężarnych teraz wokół mnie..Echhh trzeba wierzyć że mnie jeszcze to szczęście sie nadarzy. :) Jeszcze takie upały straszne..moje ciało odmawia posłuszeństwa.. Dziś pokazuje 36 stopni. Co chwilę się mocze w basenie.
Trzymam kciuki za wszystkie!
Nie wchodzę pare dni i juz.mi tęskno za.wami zeby poczytać co tam was. [emoji173]
Dziewczynki macie instagrama? [emoji4]
Też mam _.andzelka._ :)

Do góry