jagodaaga
Fanka BB :)
No będę brała, będę...przedstawiłam już swoją mózgownicęCześć Słońce.sto lat mnie tu nie bylo! Co u Ciebie? Już po transferze?? Accofil w końcu będziesz brała??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No będę brała, będę...przedstawiłam już swoją mózgownicęCześć Słońce.sto lat mnie tu nie bylo! Co u Ciebie? Już po transferze?? Accofil w końcu będziesz brała??
Mam taki żel-szampon z RossmannaA pod prysznic co bez zapachu? Włosy w czym umyć? Tak pytam bo mnie też zaraz to czeka ☺☺☺
No wlasnie sie nad tym zastanawiam czy mi nic nie dali. Nie pamietam, przez pół roku porządny reset.chyba wszystko wyparlam[emoji4]No będę brała, będę...przedstawiłam już swoją mózgownicęi plan mam robić to na pół przytomna po relanium żeby za dużo myslec
czy ty też nie miałaś przed crio żadnych zaleceń?
Możesz poprosić o receptę na spasmoline, bo pamietam, ze tez polecana bylaOo serio bez recepty!!! Cudownieeeeeto zakupie jutro
Kochana niestety ja tez tak miałam. Każde wyjście do toalety jak tortura. Pamiętaj, ze musisz pic bardzo dużo wody. I możesz sobie wziasc jakiś Apap jeśli bardzo Cię boli.Dziewczyny, odkąd wróciłam do domu po punkcji to chodzę obolala, ledwo siedzę, leżeć tez ciężko.. sikam po trzy krople bo wiecej nie mogę... jak Wy sobie z tym radziłyście?
Git, notujeMożesz poprosić o receptę na spasmoline, bo pamietam, ze tez polecana byla![]()
Moja zapomniała mi dac i poleciałam do rodzinnegoGit, notujeten mój lekarz średnio lubi jak mu mówię co chce
trudno, musi przeżyć
![]()
Ja tez dostałam @ wieczorem i nastepny dzień liczyłam jako 1.Dziewczyny dzis mialam lekkie mega lekkie plamienia po południu i pozniej cisza do teraz... dostalam @ wiec jutro dopiero licze dzien 1? Pytam bo od 2dc mam przyjmowac leki.
Dobra, czyli reasumując. nospa buscopan i spasmolina każda tabletka Raz dziennie w sumie trzy dziennie ?Moja zapomniała mi dac i poleciałam do rodzinnegoChłop był w takim szoku, jak mu powiedziałam co chce i dlaczego, ze nawet nie miał odwagi protestować
![]()