Jutro z rana będę dzwonić zobaczymy może uda mi się ublagac bo jednak ponad 100km mam w jedna stronę Ty też na Polnej? U kogo się leczysz?
Nie ja w innej klinice ale blisko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro z rana będę dzwonić zobaczymy może uda mi się ublagac bo jednak ponad 100km mam w jedna stronę Ty też na Polnej? U kogo się leczysz?
Klinika bocian ? Długo się czeka na pierwszą wizyte już sama nie wiem czy latać po innych lekarzachNie ja w innej klinice ale bliskodr K.orman
Klinika bocian ? Długo się czeka na pierwszą wizyte już sama nie wiem czy latać po innych lekarzach
Niestety
Moja beta to Także teraz czekać aż poleci@
Tym bardziej że to 28dc
I 13 d po inseminacji
3 lata się lecze i nic Co miesiąc ten sam histeryczny płacz lament Już mam dosyć tym bardziej że w moim otoczeniu rodzą się same dzieci w pracy non stop któraś w ciazy w rodzinie to samo i te naprawdę bijące teksty w końcu byście się postarali bardziej Boże naprawdę nie mam już na to siły
Ale Wam życzę jak najlepiej
Wiem co czujesz i jeszcze to gadanie innych, komentarze bez żadnego zastanowienia, ludzie myślą że wystarczy seks i już ciąża że to żaden problem. Ja skończę w tym roku 36 i ciągle słyszałam że już pora itp, a nawet raz ktoś skomentował że chyba nie umiemy tego dziecka zrobić, a wokół widziałam same ciężarne
Tu też leci duuzzzooo pieniędzy za wszystko trzeba płacićTak
Jesli masz na nfz to trzymaj sie tam, to tez dobre miejsce. Tu kasaaaaa leci ogromna
Skierowanie na Polną dostałam tu u siebie wiadomo wizyta jest darmowa ale na tym koniec za wszystkie badania się płaci i to nie maloTak
Jesli masz na nfz to trzymaj sie tam, to tez dobre miejsce. Tu kasaaaaa leci ogromna
Kochana to sie minelysmy w klinice, ja dzis leze na sali mam wlew z intralipidu.
GRATULUJE[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzoannna, raczkuję w temacie IVF... Co to za wlew? [emoji4]Niestety nie minelysmy się bo byłam u Doktora w gabinecie. Zatem powoli przygotowujesz się do ivf, mocno trzymam kciuki![]()
Skoro i tak cała reszta jest płatna to po kij skierowanie?!?!? a jakbyś się udała bezpośrednio do lekarza, który wykonuje IUI? Jakoś dziwnie to przebiega... A ile masz ważne badania bo to pewnie zakaźne Ci kazali robić i ile Cię kosztowały?? A za samo IUI ile płaciłaś?!?!? Za wizyty kontrolne USG przed IUI też Cię kasowali?? Sorki, że tyle pytań ale ciekawa jestem jak to wygląda w innych klinikachSkierowanie na Polną dostałam tu u siebie wiadomo wizyta jest darmowa ale na tym koniec za wszystkie badania się płaci i to nie malo