Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może, ale nie musiWczoraj 9/10 dpo przy podcieraniu zauważyłam śluz z różową krwią, miałam tak tylko wczoraj 2 razy delikatnie, dziś już nic. Czy to może być plamienie impatacyjne ? Raczej nie początek okresu bo mam go dostać dopiero za 7 dni
Hej. Testy owulacyjne są dla początkujących trochę skomplikowane więc Ci chętnie wszystko wytłumaczę. Testy owulacyjne mogą wychodzić Blade cały czas ( chodzi o drugą kreskę testową) u kobiet różnie bywa i innych powoli ciemnieje kreska a u innych pojawia się pik z dnia na dzień nagle. Kiedy zaobserwuje się śluz płodny szyjkowy warto robić testy dwa razy dziennie a nawet trzy jeśli ma się krótki pik który łatwo można przegapić.hejka.Potrzebuje porady.W grudniu straciłam syna w 19tc i od tamtej pory staramy się z partnerem o dziecko.Mija już 3 miesiące i nadal nic.Zaczelam korzystać z testów owulacyjnych i tu jest problem bo 3 dni temu zrobiłam test który wyszedł negatywny,wczoraj zrobiłam kolejny i wyszła bardzo mocna kreska co świadczy o tym że w przeciągu 24-36 godz pojawi się owulacja.Dzis zrobiłam kolejny test i znów słaba kreska czyli już nie ma owulacji Jak to jest bo się już pogubiłam