młoda1994
Fanka BB :)
Super tak jak ja i koleżanka. To jesteśmy w 3 i życzę każdej z nas aby ta wstrętna @ już do nas nie nadeszła przez najbliższe 40 tygodni.To ja się też do was dołączam bo @ mam dostać 17![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super tak jak ja i koleżanka. To jesteśmy w 3 i życzę każdej z nas aby ta wstrętna @ już do nas nie nadeszła przez najbliższe 40 tygodni.To ja się też do was dołączam bo @ mam dostać 17![]()
No to super co raz więcej nas. Tobie też tego życzę kochana. Ja też mam nieregularne okresu ale według testu owu powinna być @ między 15-17 lipca ale nie mam zamiaru wcześniej testu robić niż minie 14 dni po spodziewanym terminie.Ja również powinnam dostać w tym terminie choć mam nie zbyt regularne te cykle. życzę wam wszystkim 2 kresek na teście . To czekanie człowieka wykańcza , żeby tak dało się to przyspieszyć![]()
No co ty ja to nie wytrzymam aż tak długo a mój mąż to już by chciał wiedzieć czy tam coś sie dzieje hehehNo to super co raz więcej nas. Tobie też tego życzę kochana. Ja też mam nieregularne okresu ale według testu owu powinna być @ między 15-17 lipca ale nie mam zamiaru wcześniej testu robić niż minie 14 dni po spodziewanym terminie.
Ale numerSuper tak jak ja i koleżanka. To jesteśmy w 3 i życzę każdej z nas aby ta wstrętna @ już do nas nie nadeszła przez najbliższe 40 tygodni.
[emoji23] no ja jeżeli chodzi o testowanie testami ciążowym to mam cierpliwość. Wolę poczekać bo w kwietniu miałam @ na 38dc w maju nie miałam w.czerwcu na 40 dzień cyklu A w tym cyklu według pozytywnego testy termin @ wypada też gdzieś na około 38-40dc także nie zdziwi mnie fakt jak znowu w tym cyklu wydłuży mi się cykl. Dlatego wolę poczekać ewentualnie do 28lipca i wtedy zrobić test jeśli nie przyjdzie z 10 dniowym opóźnieniemNo co ty ja to nie wytrzymam aż tak długo a mój mąż to już by chciał wiedzieć czy tam coś sie dzieje heheh
Ja mam tak samoNo co ty ja to nie wytrzymam aż tak długo a mój mąż to już by chciał wiedzieć czy tam coś sie dzieje heheh
Oddam ci trochę cierpliwości co do testowania chcesz?Ja mam tak samoale już miałam raz taki cykl że od 6 dni po owu biegałam z testami co 2 dni do wc. I myślę że to trochę było głupie.... Tym razem obiecałam sobie nie zbzikowac.
Też mam takie cykle nie regularne wiec postanowiłam "używać" męża 2 dień żeby nic nie przegapić i mieć więcej pewności[emoji23] no ja jeżeli chodzi o testowanie testami ciążowym to mam cierpliwość. Wolę poczekać bo w kwietniu miałam @ na 38dc w maju nie miałam w.czerwcu na 40 dzień cyklu A w tym cyklu według pozytywnego testy termin @ wypada też gdzieś na około 38-40dc także nie zdziwi mnie fakt jak znowu w tym cyklu wydłuży mi się cykl. Dlatego wolę poczekać ewentualnie do 28lipca i wtedy zrobić test jeśli nie przyjdzie z 10 dniowym opóźnieniem

Hehe TakOddam ci trochę cierpliwości co do testowania chcesz?