reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny tak bardzo się boję tych wszystkich badań. Bardzo się boję że któreś z nas ma problem i nie wyobrażam sobie. Tej jakk tylko o tym pomyśle mam łzy w oczach boję się [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Dziewczyny tak bardzo się boję tych wszystkich badań. Bardzo się boję że któreś z nas ma problem i nie wyobrażam sobie. Tej jakk tylko o tym pomyśle mam łzy w oczach boję się [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Kochana trzymam kciuki aby było wszystko ok. Teraz tak medycyna poszła do przodu że wszystko jest do wyleczenia no może prawie wszystko.

Ja dzisiaj rozmawiałam z mężem że lepiej będzie jak coś u nas klinika zdiagnozuje że coś u nas jest nie tak niż żeby wszystko wyszło ok A my będziemy się zastanawiać dlaczego nie wychodzi jak z nami wszystko w porządku.

Mi tez aplikacja świruje[emoji50] teraz chwilowo działa, zobaczymy jak długo. Powiadomienia mi w ogóle nie przychodzą, nigdy nie przychodziły[emoji53] a szkoda, bo zależy mi na tym

@Mayred91 testy piękne :D jestem pewna, ze beta pokaże piękną ciążę :D

Moje urodziny przebiegły całkiem udanie. Organizacją zdecydowanie zajęła się starsza córka[emoji14] po południu podwiozłam męża do Szczecina, bo po 24h pobytu w domu musiał wrócić na projekt[emoji17] a po tym jak go zostawiłam, podjechałam do koleżanki na kawę. Jakoś ogólnie za duża ilość wolnego czasu mnie przytłacza i mam stan depresyjny[emoji17]

Cały czas bardzo boję się że któreś znas nie wiem on nie może dać nam tego malutkiego szkraba czy ja nie. Mogę go przyjąć
Kochana trzymam kciuki aby było wszystko ok. Teraz tak medycyna poszła do przodu że wszystko jest do wyleczenia no może prawie wszystko.

Ja dzisiaj rozmawiałam z mężem że lepiej będzie jak coś u nas klinika zdiagnozuje że coś u nas jest nie tak niż żeby wszystko wyszło ok A my będziemy się zastanawiać dlaczego nie wychodzi jak z nami wszystko w porządku.

Cały czas bardzo boję się że któreś znas nie wiem on nie może dać nam tego malutkiego szkraba czy ja nie. Mogę go przyjąć
Kochana nawet jeśli ma wyjść coś nie tak to napewno to będzie coś co da się wyleczyć. Na spokojnie musicie zrobić badania i udać się do dobrego ginekologa.

Cześć dziewczyny, ja znów po robocie.

Plamienia jak ciut się zmniejszyły i "zagescily". Myślę że jutro będzie moja paczka.

Też miałam dzisiaj problemy z bb, na nasz watekwgl nie mogłam wejść :-/

reklama
Będzie dobrze nie martw się pomysł sobie w ten sposób że pójdzie ie na badania lekarz powie co i jak i będziecie działać. Głowa do góry. Będzie dobrze.
Są piękne kreseczki [emoji7][emoji179] będziesz szła na betę?

Ja dziś na 11 jadę do szpitala na toxo. Zobaczymy czy będę brać leki czy nie.
Wzięłam urlop już mi koleżanka pisala. Dziś wraca po urlopie że jej się nie chce [emoji23]

Moja apka pokazuje że dziś zaczynam 4 miesiąc matko kiedy to zleciało?????? Według om 14 tc według usg 15

Ostatnia edycja:
Do góry