reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Super, że taka poprawa samopoczucia [emoji846]

Ja to dziś z kolei mam ochotę umrzeć. Od samego rana czułam się cały czas głodna (jestem mega nerwowa, jak jestem głodna) a jak udało mi się w końcu to opanować, to zaczęło mnie mdlić jak jasna cholera i tak mnie trzyma cały czas. Wróciłam do łóżka i obecnie mam taki stan, że się ruszyć nie mogę. Gdzie się podziała moja życiowa energia??! [emoji23]
To mamy odwrotnie. Ja wczoraj A Ty dzisiaj tylko że u mnie to nie wiem z jakiego powodu A Ty jesteś już przy końcówce ciąży także u Ciebie raczej ciaza. Ale mam dzisiaj tyle energii ze bym mogła szybowac po niebie[emoji23][emoji23]

Jedynie co to lewa pierś mnie ciągnie strasznie dokucza ale jest do zniesienia.

Dziewczyny podjęłam decyzję po rozmowie z lekarzem i mężem w tym cyklu będziemy robić inseminacje.
Stwierdziliśmy że nie ma na co czekać trzeba działać lata uciekają teraz już 28 lat niby stara nie jestem no ale 30 coraz bliżej

W optymistycznej wersji, to Twoje wczorajsze samopoczucie i dzisiejsze ciągnięcia piersi też mogą być od ciąży [emoji6]

To mamy odwrotnie. Ja wczoraj A Ty dzisiaj tylko że u mnie to nie wiem z jakiego powodu A Ty jesteś już przy końcówce ciąży także u Ciebie raczej ciaza. Ale mam dzisiaj tyle energii ze bym mogła szybowac po niebie[emoji23][emoji23]

Jedynie co to lewa pierś mnie ciągnie strasznie dokucza ale jest do zniesienia.

Ja nie z tych. Czekam do 17.07 jeśli nie będzie @ to czekam do końca miesiąca i jeśli nie będzie nadal @ będę robiła test 1 sierpnia chyba że w klinice wykryja wcześniej ciążę to nie będę robiła wogule testów.

Podziwiam za cierpliwość w takim razie! Ja pewnie nie wytrzymam i będę testować jeszcze przed @ [emoji23]

Podziwiam za cierpliwość w takim razie! Ja pewnie nie wytrzymam i będę testować jeszcze przed @ [emoji23]
[emoji23][emoji23] to w takim razie czekam na dobre wiadomości. Ja nie robię wcześniej testów ponieważ mam nieregularne @ i najdłużej mi się spóźnił 8-10 dni więc nie mam zamiaru testować i się stresować. Jak ma być ciaza to prędzej czy później się o niej dowiem jak nie z testów to w klinice gin mi powie[emoji23]

reklama
Nie ma co się bardzo nastawiać, żeby potem nie było rozczarowania, ale nadziei też nie możesz tracić. Ja w każdym razie wierzę, że się udało [emoji6]
Wiem kochana. Tym bardziej że na okres mnie nigdy piersi nie bolały i tak się nigdy nie czułam. Ale nie wiaze tego z ciaza.

Do góry