reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem ...czy zwiększyć ta luteinę? Czy zrobić ponownie jutro badanie? Co mam zrobić dziewczyny? Czy już sensu nie ma robić nic?
Kochana, ja byłam u lekarza wczoraj i nie wiem jak jest u Ciebie w klinice ale mi lekarz absolutnie nie kazał brać pod uwagę tego progesteronu z krwi. Bierzesz duphaston? On jest niewykrywalny w krwi a luteina w minimalnej wartosci. Mój progesteron tez spadł.

reklama
Hej,

Dziekuje wam bardzo za wsparcie i kubel zimnej wody tez, ze moze nici z tej proby, czekam do piatku to bedzie 10dpt wiec albo woz albo przewoz.
Jedyne co to cycki mnie bola ale to moze byc tez po lekach bo przeciez biore konskie dawki progresteronu i kilka innych
Dzis na luteinowym sladzie na bieliznie znalazlam kropke krwi, jasnej nie wiekszej od glowki od szpilki, zastanawiam sie czy sie sama nie wkrecam

Co ma byc to bedzie, z tych nerwow az mnie mdli ;)

Kochana, ja byłam u lekarza wczoraj i nie wiem jak jest u Ciebie w klinice ale mi lekarz absolutnie nie kazał brać pod uwagę tego progesteronu z krwi. Bierzesz duphaston? On jest niewykrywalny w krwi a luteina w minimalnej wartosci. Mój progesteron tez spadł.
Biorę luteinę pod język, prolutex i crinone gel...
A który u ciebie dzień?

Nie wiem ...czy zwiększyć ta luteinę? Czy zrobić ponownie jutro badanie? Co mam zrobić dziewczyny? Czy już sensu nie ma robić nic?
A dlaczego tyle badań progesteronu robisz? W Bocianie nie zalecają wcale. Masz progesteron ok i niczego nie zwiększaj bo to i tak nie pomoże. Wytrzymaj do bety. Powodzenia.

Biorę luteinę pod język, prolutex i crinone gel...
A który u ciebie dzień?
Nie wiem jak działają te środki o których mówisz bo ja biore luteine dopochowo i ten duphaston. 7 dpt mialam progesteron 15.7 a 10 dpt progesteron 15.1, lekarz mnie ochrzanil, stwierdził, ze właśnie dlatego nie każą robić pacjentkom tego badania bo jest niemiarodajne bo progesteron po pierwsze skacze a po drugie nie jest wykrywalny az tak dobrze we krwi. Musisz poczytac o tych swoich czy sa wykrywalne we krwi. Ja dzis jestem 12 dzien po transferze.

reklama
Do góry