reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny jestem już po. Z badań nasienia od urologa wyszło że zajście w ciążę naturalnie z moim mężem jest tylko 10% do tego dochodzą moje choroby. Muszę zacząć dokładne leczenie neurologiczne na epilepsje bo się boją że będą ataki. Nie ma szans na naturalne poczęcie. W chodzi tylko w grę sztuczne zapłodnienie ale żeby zaczęli wdrażać leczenie to muszę iść do neurologa i schudnąć póki co 10-15 kg. Jestem załamana. Dziewczyny nie mam sił wlaczyc. [emoji26][emoji26]

Młoda nie załamuj się. Mieli Ci powiedzieć co dalej i powiedzieli. Teraz trzeba wdrożyć w życie jakiś plan i działać, dążyć do tego największego szczęścia [emoji6] ja wierzę, że Wam się uda i niedługo będziesz z siebie dumna, że udało pokonać się tą daleką drogę i urodzić dziecko [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
A ja się zapytam czy jest jakaś fajna apka co przypomina o braniu leków tabletek. Ja często zapominamy a niestety mój kalendarzyk mimo że ma opcję przypomnienia o pigułce nie działa. Nic nie wyświetla nie daje powiadomień

A jeszcze jedno dziewczyny dziękuję za pocieszenie dobre słowa nadzieji bardzo dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Mąż po moim wczorajszym ataku płaczu i paniki dziś sobie załatwił do pracy na 24 dopiero a ja już wracam do domu pociągiem więc będę mogła z nim porozmawiać chociaż trochę
Strasznie mnie męczy i dobija te nasze mijanie wcale mi to nie pomaga wręcz obcina skrzydła które udało się wychodowac.
Będzie poważna rozmowa o inseminacji i o tym że musimy zwolnić trochę x praca bo nie mamy czasu dla siebie ciągle się mijamy.

A jeszcze jedno dziewczyny dziękuję za pocieszenie dobre słowa nadzieji bardzo dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Mąż po moim wczorajszym ataku płaczu i paniki dziś sobie załatwił do pracy na 24 dopiero a ja już wracam do domu pociągiem więc będę mogła z nim porozmawiać chociaż trochę
Strasznie mnie męczy i dobija te nasze mijanie wcale mi to nie pomaga wręcz obcina skrzydła które udało się wychodowac.
Będzie poważna rozmowa o inseminacji i o tym że musimy zwolnić trochę x praca bo nie mamy czasu dla siebie ciągle się mijamy.
I bardzo dobrze, pogadajcie szczerze tak od serca, wasza bliskość jest bardzo ważna, musicie mieć czas dla siebie, wtedy będzie na pewno łatwiej I wszystko się uda[emoji8]

Na grupę krwi też można dostać skierowanie? A mąż zapłacił 5 dych [emoji23] my to jesteśmy udani [emoji16]

reklama
Do góry