reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Czekamy na Marcela [emoji4]
No właśnie tak to sobie wyobrażam... Że samo zajść to pikuś, ale potem przetrwać te 9 miesięcy kiedy tyle zmartwień i niewiadomych to dopiero wyczyn.
Fajnie, że jeszcze te 8 tygodni i będziesz już tuliła swoje maleństwo. Macie już imię wybrane? [emoji4]

reklama
Czekamy na Marcela [emoji4]
O matko, naprawdę? [emoji16] Ja sobie ostatnio wymyśliłam to imię jakby chłopiec się zdarzył, ale mężowi nie za bardzo pasuje. Mi się bardzo podoba, takie imię z charakterem [emoji4]
Chyba i tak mimo wszystko bałabym się, że zamiast na ślubie mogę wylądować na porodówce Hahaha [emoji23]
Czyli staracie się teraz i potem przerwa? Trzymam kciuki żeby w tym cyklu się udało i żebyś urodziła jednak przed ślubem, a nie na weselu [emoji23]

Ja dziś zamykam przedszkole do 18 [emoji24] dobrze ze piątek. Na obiad mamy frytki [emoji7] koleżanka na urlopie i ja jestem w 3 latach ale hardkor....

A to było jedyne imię, które podoba się mi i mężowi [emoji16] zrobiłam listę propozycji i wziął pod uwagę tylko to jedno imię, mi się mega podoba, a szczerze, to wydawało mi się, że mąż w pierwszej kolejności je odrzuci, a tu taka niespodzianka [emoji16]
O matko, naprawdę? [emoji16] Ja sobie ostatnio wymyśliłam to imię jakby chłopiec się zdarzył, ale mężowi nie za bardzo pasuje. Mi się bardzo podoba, takie imię z charakterem [emoji4]Czyli staracie się teraz i potem przerwa? Trzymam kciuki żeby w tym cyklu się udało i żebyś urodziła jednak przed ślubem, a nie na weselu [emoji23]

O matko, naprawdę? [emoji16] Ja sobie ostatnio wymyśliłam to imię jakby chłopiec się zdarzył, ale mężowi nie za bardzo pasuje. Mi się bardzo podoba, takie imię z charakterem [emoji4]Czyli staracie się teraz i potem przerwa? Trzymam kciuki żeby w tym cyklu się udało i żebyś urodziła jednak przed ślubem, a nie na weselu [emoji23]

Tak, zakładałam sobie, że teraz ostatni cykl.. ale jeśli się nie uda to jeszcze jeden może [emoji23] gdyby w przyszłym się udało to termin byłby na kwiecień.. czyli do ogarnięcia [emoji4]

A to było jedyne imię, które podoba się mi i mężowi [emoji16] zrobiłam listę propozycji i wziął pod uwagę tylko to jedno imię, mi się mega podoba, a szczerze, to wydawało mi się, że mąż w pierwszej kolejności je odrzuci, a tu taka niespodzianka [emoji16]
No u nas podejrzewam, że jak będzie chłopak to też Marcel, innego lepszego jak na moje nie ma, więc zostanie przez zasiedzenie, a mąż się przyzwyczai [emoji16]
Tak, zakładałam sobie, że teraz ostatni cykl.. ale jeśli się nie uda to jeszcze jeden może [emoji23] gdyby w przyszłym się udało to termin byłby na kwiecień.. czyli do ogarnięcia [emoji4]
No tak, kwiecień jeszcze spoko, zdazycie się ogarnąć z maleństwem do ślubu [emoji6] jak nam się uda w przyszłym cyklu to też będzie kwiecień. Ja się w kwietniu urodziłam, więc miałabym piękny prezent [emoji3059]

reklama
I pięknie brzmi i znaczenie imienia dla mnie również bardzo ważne- mały wojownik z łacińskiego [emoji6]
No u nas podejrzewam, że jak będzie chłopak to też Marcel, innego lepszego jak na moje nie ma, więc zostanie przez zasiedzenie, a mąż się przyzwyczai [emoji16] No tak, kwiecień jeszcze spoko, zdazycie się ogarnąć z maleństwem do ślubu [emoji6] jak nam się uda w przyszłym cyklu to też będzie kwiecień. Ja się w kwietniu urodziłam, więc miałabym piękny prezent [emoji3059]

Do góry