reklama
racja , sama Tobie mówie , żeby niwelowac stres a głupieje, a z tym kwasem to chyba nie taka tragedia, że wcześniej nie brałaś , teraz nawet lekarze zalecaja przyszłym tatuśkom łykać i nawet witaminy jakieś jeśli pan dawca pali papierosy, nic nieszkodzi , że tak późno zaczęłaś brać, a kiedy odstawiłaś anty?
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
odstawilam w lipcu, a ze z miesiaczkå mialam przeboje od samego poczåtku (przychodzila kiedy chciala - nawet z przerwami od2-6m-cy , moj gin jednak uspakajal ze niektore kobiety tak majå), wiec dosc pozno zorientowalam sie o ciåzy 8(6)tc , a i to dlatego ze bardzo dziwne rzeczy sie ze mnå dzialy, odchodzilam od zmyslow i nie do konca w to wierzåc zrobilam poranny test...
Lilka
Fanka BB :)
witam i ja wieczorowo
wasi mezowie pewnie w pracy co??
to macie lepiej niz ja...ech
moj to ma mnie chyba w czterech literach
:-(
jak zawsze wraca,cos zje i sie kladzie
tydzien temu olal moje przygotowane andrzejki we dwoje..widze ze nastal czas olewania siebie
bo ja jestem z tego typu ludzi co ''jak Kuba Bogu,tak Bog Kubie''

wasi mezowie pewnie w pracy co??
to macie lepiej niz ja...ech
moj to ma mnie chyba w czterech literach

jak zawsze wraca,cos zje i sie kladzie
tydzien temu olal moje przygotowane andrzejki we dwoje..widze ze nastal czas olewania siebie

bo ja jestem z tego typu ludzi co ''jak Kuba Bogu,tak Bog Kubie''

plonskasia
KURCZE NO JAK TY ROBISZ I SKÅD BIERZESZ TE WSZYSTKIE BLYSZCZÅCE I RUSZAJÅCE SIE RYSUNKI!!!!!! 
ps. ja to chyba przynajmniej jeden problem z banki! praca stala, pozwolenie na pobyt mam do 2011, potem to juz prawdopodobnie na stale, a tym bardziej teraz, dziecko od razu z paszportem norweskim (tak mowi Jorgeir), wiec pewnie przynajmniej o polowe papierkowej roboty mniej....

ps. ja to chyba przynajmniej jeden problem z banki! praca stala, pozwolenie na pobyt mam do 2011, potem to juz prawdopodobnie na stale, a tym bardziej teraz, dziecko od razu z paszportem norweskim (tak mowi Jorgeir), wiec pewnie przynajmniej o polowe papierkowej roboty mniej....

wyniki we wtorek, żałuje że w przychodni bo tak długo, zreszta zrobiłam błąd że tam poszłam bo mam specjaliste w Redzie od refluksu i taki fajny starszy pan , on wykrył mu kiedys zapalenie płuc, a wprzechodni chcieli go szczepić.......i bujałam sie z chorym dzieciakiem.....teraz w przechodni dwóch lekarzy mają dwie wersje na cezarka, szkoda pisać
plonskasia
hej LILA! no chyba nie jest az tak zle co? moze malzonek ma ciezki okres w pracy, moze przesilenie zimowe... moze postaraj sie z nim porozmawiac... albo na poczatek zrob mu przed nosem jakis egzotyczny taniec! :-) nie poddawaj sie tak od razu! bo moze wcale nie jest tak jak myslisz! :-)
Lilka
Fanka BB :)
witajcie, tak sie zastanawiam , a można sobie wybrać w norwegii czy naturalnie czy cesarkę?![]()
nie wiem,bo ja pierwsze dziecko rodzilam naturalnie i to bylo zapisane w karcie ciazowej,a do szpitala wlecialam z odchodzacymi wodami i skurczami co 5 minut
ale mysle ze nie mozna sobie tu zazyczyc cc

a wnioskuje to z racji tego ze oni tu WSZYSTKO NATURALNIE WOLĄ

hej ana! a tego to ja Ci nie powiem..moze Lila cos wie? - ale Jej nie ma..
a jak minål Twoj dzien?:-)
juz jestem :-)
reklama
plonskasia
albo poprostu daj mu czas.. i Ty rob sobie swoje - zyj wlasnym zyciem.. jak sie znudzi to do Ciebie przyjdzie! :-) a jak nie to wtedy zaczniesz byc niemila...