• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde no to dobrze ze ok[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech rosnie ładnie!

Ja przespalam popoludnie z przerwa na zastrzyki wieczorne...
O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.

Czy tam ktos juz mieszka czy co heloooł niech mi jakis znak da....

Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]
U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade :-) :) :-) :)

U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade :-) :) :-) :)
Niech rosnie ładnie!

O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.

Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]
Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.

Niech rosnie ładnie!

Kurde nic. Wieczorem kolo 19-20brzuch pobolewal a tak to cisza wzoelam nospe i biscopan i wszustko ucichlo,nawet spac mi sie kurde nie chce. A na gorze tez cisza upsss slonce zaświecilo to moze dobry znak :-) :) a jutro boje sie jak cholera!!! Czy to dobry plan jutro osc na bete????
@Czarnula34 a jak u ciebie? Robilas przyrosty? Jak objawy? Mialas jakieś przed beta?

Jeny pamietam jak ja leciałam na sztucznym cyklu jak sobie przypomnę te wszystkie luteiny dopochwowe i te zastrzyki to masakra jakaś była w porównaniu do cyklu naturalnego. Nie wiem czemu oni tak chętnie podają ten sztuczny cykl ja musiałam sie uprzeć na cykl naturalny i mega sie ciesze ze nie odpuściłam, ale miałam klika zarodków wiec mogłam sobie pozwolić na ryzyko ze sie nie uda.

To
Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.
to ja taki pierwszy kolorowy sobie zafundowałam przy crio. Teraz juz ok. Aprzy stymulacji pierwszym transferze ani kropki nie mialam. Kolezanka poelegniarka byla w szoku jak dobrze daje zastrzyki. A tu teraz jeden na pol brzucha. Ale już teraz ok. Czasem piecze ale to noe wazne. Niech jutro beta szaleje

ze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry