reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kochana każda ciąża jest inna, nigdy nie jest tak samo jako było, rozumiem że strach jest wielki bo przezylas już stratę, ale też dlatego tak bardzo się nakrecasz i czasem psychika ludzka jest nieobliczalna i to ona może powodować , że objawy zmieniają się z dnia na dzień. Wiem że to ciężkie ale spróbuj się uspokoić

Dokładnie, każda ciąża jest inna. Mnie np sutki to w ogóle nigdy nie bolały. Piersi tak, ale bardziej przed okresem niż na początku ciąży :p

reklama
Tez ją obserwuje ale nie pamietam takiego postu ;(

Nie mogę tego znaleźć. Ale polegało to na tym, ze jak była w ciąży, to tez co chwilę sprawdzała, czy bolą ją piersi i czuła się jak wariatka, aż do momentu gdy przyszła jakaś pacjentka i zwierzyła się z tego, ze tez tak robi :p
Absolutnie nie napisała w tym artykule, ze brak bólu piersi świadczy o zatrzymaniu się ciąży, pisała jedynie, ze takie sprawdzanie jest bez sensu, a ona nie może się powstrzymać

Nie mogę tego znaleźć. Ale polegało to na tym, ze jak była w ciąży, to tez co chwilę sprawdzała, czy bolą ją piersi i czuła się jak wariatka, aż do momentu gdy przyszła jakaś pacjentka i zwierzyła się z tego, ze tez tak robi :p
Absolutnie nie napisała w tym artykule, ze brak bólu piersi świadczy o zatrzymaniu się ciąży, pisała jedynie, ze takie sprawdzanie jest bez sensu, a ona nie może się powstrzymać

A to czytałam to . Podobno gorzej jeśli bolały a przestały na wczesnym etapie [emoji17] dobra nie będę się więcej nakręcać . Czekam na wynik bety i zobaczę co jest grane

A to nie jest tak, ze piersi bolą przez progesteron, a w ciąży lubi on skakać? Ostatnio przeczytałam to tutaj na jakimś forum. Wtedy miałoby sens, ze raz bolą a raz nie

reklama
Dziewczyny dziękuję za wszystkie dobre słowa za kciuki za wszystko [emoji10][emoji10][emoji10]
Byłam rano dziś u mojego lekarza bo strasznie boli mnie brzuch od wczoraj i zrobiłam szybkie USG wszystkie 3 jajeczka pękła owulacja przebiegła prawidłowo dostałam jakiś zastrzyk jeszcze ale nie pamiętam co
Teraz jadę do brata i porozmawiać z lekarzem co się dzieje

Do góry