Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczynywczoraj czyli 30 lipca urodziłam synka we własne urodziny- akurat tego dnia chciałam sobie darować poród, ale jak widać Mały miał inne zamiary! Chłopak 3620 g i będzie Maksymilian
![]()
Poród był straszny, mimo znieczulenia pod koniec nie potrafiłam poradzić sobie z bólem. Skończyło się krwotokiem i godzinnym zabiegiem pod znieczuleniem.
Wam kochane dziewczynki życzę jak najłagodniejszych porodów i wsparcia kogoś bliskiego (jeżeli oczywiście potrzebujecie)! I myślę, że jak ja sobie poradziłam (jestem mały strajtuch na ból) to każdy sobie poradzi
PS Taki przypływ miłości co wczoraj przeżyłam to coś niesamowitego!
Nie ważne jak ważne że już po [emoji16] gratulacje!!!! Byłaś bardzo dzielna. Moja Nadusia ma juz miesiąc i kocham ją z każdym dniem coraz bardziej [emoji173]Hej dziewczynywczoraj czyli 30 lipca urodziłam synka we własne urodziny- akurat tego dnia chciałam sobie darować poród, ale jak widać Mały miał inne zamiary! Chłopak 3620 g i będzie Maksymilian
![]()
Poród był straszny, mimo znieczulenia pod koniec nie potrafiłam poradzić sobie z bólem. Skończyło się krwotokiem i godzinnym zabiegiem pod znieczuleniem.
Wam kochane dziewczynki życzę jak najłagodniejszych porodów i wsparcia kogoś bliskiego (jeżeli oczywiście potrzebujecie)! I myślę, że jak ja sobie poradziłam (jestem mały strajtuch na ból) to każdy sobie poradzi
Gratulacje :*Hej dziewczynywczoraj czyli 30 lipca urodziłam synka we własne urodziny- akurat tego dnia chciałam sobie darować poród, ale jak widać Mały miał inne zamiary! Chłopak 3620 g i będzie Maksymilian
![]()
Dziewczyny ile jedzą Wasze maluchy?
Bo mój ma 11 dni i je z 80 ml co 2 h i mam wrażenie że i z 100 ml by zjadł![]()