Nataliaa93
Fanka BB :)
DziękiTo nieważne, bywa różnie. Powiem Ci, że ja jedyna implantacje miałam bez embrio glue.
Najważniejsze, że betka jest super i oby tak dalej![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiTo nieważne, bywa różnie. Powiem Ci, że ja jedyna implantacje miałam bez embrio glue.
Najważniejsze, że betka jest super i oby tak dalej![]()
Ja działam - z początkiem września Przytulam KropkaDziękiteraz czekam do czwartku. Ty kiedy coś działasz ? Podczytuje was trochę ale nie bardzo wiem co u was się dzieje :*
@Nataliaa93 Czekamy teraz na przyrostyDziewczyny robiłam dzisiaj betę, jestem 7 dpt, wyszło 50,8Zobacz załącznik 1006938
To trzymamy kciuki za Twojego kropkaJa działam - z początkiem września Przytulam Kropka![]()
Mnie kochana możesz dopisac, czwartek i sobotę chce zrobić betę
Duphaston nie wychodzi we krwi wiec ten progesteron 15 masz od luteiny i nie musisz sie stresować ja tez mam 15 i tez jestem w 7tc i w dniu transferu miałam 23 i dr powiedział ze każda liczba 2cyfrowa jest ok plus jeszcze bierzesz duphaston wiec on tez cie zabespiecza. Martwią mnie tylko twoje plamienia bo one przeważnie świadczą o spadku progesteronu ale u ciebie nie ma jeszcze tragedi, moze te plamienia sa od czegos innego. Naprawde sie tym nie zamartwiaj, porozmawiaj z lekarzem moze przepisze ci zastrzyki jesli stwierdzi ze te plamienia sa od niskiego progesteronu ale watpie bo ja przy 15 nie plamilam a byłam bez duphastonu, tez sie tego wystraszyłam wiec zaczelam brac 2x1 tak na wszelki wypadek zeby sie nie stresować.Mam plamienia,dziś znów krwawiłam,jutro mam wizyte u lekarza,pisałam do lekarza,to napisał ,ze jest ok i jutro na wizycie wszystko powie. Biore cały czas luteine 3x1,duphaston 3x1 i estrofem 3x1