reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

On to dostał dzień po fakcie, bo w piątek jak zobaczyłam wynik to zapomniałam o całym świecie i o tym w jaki sposób zaplanowałam sobie przekazać mu tą nowinę [emoji16] dałam mu to w sobotę, bardzo mu się spodobał pomysł, mówił, że torba czaderska, ale tego pierwszego wow już nie było [emoji6]No bo mi poza tym, że nie mam okresu, testy pozytywne i od rana miałam gule w gardle to nic nie jest, może dlatego jeszcze nie dociera, że to się dzieje [emoji16] no i czasami podbrzusze kłuje przez moment. Tak do końca to uwierzę pewnie dopiero na usg.
Bety nie planuję robić, nie chce się stresować, chyba, że lekarz zaleci inaczej.
Wizytę mam 23.08 [emoji6]

Rozumiem, ja tez w sumie poza bólem pleców i piersi to zero objawów [emoji39] do terminu @ jeszcze dwa dni.. ja wole wiedzieć i chce zrobić betę [emoji4]

reklama
Gule w gardle miałam cały pierwszy trymestr. Taka kluche oj strasznie mnie to denerwowalo i zapchany nos mam do dziś [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O nieee, nie strasz [emoji16] chociaż dopóki nie będzie codziennych spotkań z toaletą nie będzie źle [emoji16]
Rozumiem, ja tez w sumie poza bólem pleców i piersi to zero objawów [emoji39] do terminu @ jeszcze dwa dni.. ja wole wiedzieć i chce zrobić betę [emoji4]
Ja właśnie zaliczyłam pierwszą drzemkę [emoji23] trzymam kciuki za jutrzejszą betę [emoji110][emoji4]

O nieee, nie strasz [emoji16] chociaż dopóki nie będzie codziennych spotkań z toaletą nie będzie źle [emoji16]Ja właśnie zaliczyłam pierwszą drzemkę [emoji23] trzymam kciuki za jutrzejszą betę [emoji110][emoji4]
Ale to nie jest powiedziane że będziesz rzygać. Ja w pierwszej ciąży z synem żadnych objawów nie miałam nic a nic kompletnie. A ta druga ciąża to jakaś porażka. Ale też pewnie dlatego że starsza jestem. Wtedy miałam 26 lat a teraz 33 może dlatego tak źle znoszę.

Wydziergalam przed chwilą dla Amelci
IMG_20190811_165624.jpeg

Owu podobno 5 dni temu za 11 @ a dziis takk mnie brzuch boli i mam zachcianki masakra ale to chyba zwiastuje @ [emoji174]

reklama
Do góry