Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pięknie, gratulujęDzień dobry![]()
Mam w końcu wynik drugiej bety z poniedziałku.
Pierwsza beta - 06.08 - 24,6
Druga beta - 12.08 - 324.
Także teraz byle do wizyty i byle było dobrze.
Trzymam kciuki kochana aby wszystko było dobrze!!Ja powiedziałam już mamie ze względu na moje krwawienie, była ze mną u lekarza. Wie narzeczony i pare dziewczyn z pracy bo jestem teraz na L4, musiałam im powiedzieć co się dzieje, żeby nie było że to ściema.
Byłam już na drugiej becie ale wynik dopiero po 18Tak to jest jak się mieszka na wypiździejewku... oby rosła. Jak rośnie to wszystko będzie dobrze choć mam wrażenie ze moje objawy trochę zaniknęły.
Ja powiedziałam tylko szefowej ale musiałam bo z uwagi na plamienia mam długie L4 więc musiałam jej wytłumaczyć jaka jest sytuacja. Poza mężem i dziećmi nie wie nikt, chcemy poczekać aż będzie serduszko na usg.A ja jestem ciekawa czy już pochwaliłyście się się swoją nowiną z najbliższymi??
Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyło :*Ja powiedziałam już mamie ze względu na moje krwawienie, była ze mną u lekarza. Wie narzeczony i pare dziewczyn z pracy bo jestem teraz na L4, musiałam im powiedzieć co się dzieje, żeby nie było że to ściema.
Byłam już na drugiej becie ale wynik dopiero po 18Tak to jest jak się mieszka na wypiździejewku... oby rosła. Jak rośnie to wszystko będzie dobrze choć mam wrażenie ze moje objawy trochę zaniknęły.
Bardzo mi przykroDziewczyny, to już pewne. Pojechałam na IP i moje dolegliwości skończyły się poronieniem samoistnym. Tak wiec żegnam się z wami, życzę wam przede wszystkim zdrowia i szczęśliwych rozwiązań. Pa!
Trzymaj się!Dziewczyny, to już pewne. Pojechałam na IP i moje dolegliwości skończyły się poronieniem samoistnym. Tak wiec żegnam się z wami, życzę wam przede wszystkim zdrowia i szczęśliwych rozwiązań. Pa!