Gdybym była taką szczęściarą jak Ty,też pewnie bym głosiła wszystkim,że będzie wreszcie córka.A tak wole oszczędzić soboe jeszcze głupszych komentarzy i litości.Przecież 3 syn według wielu to porażka.Ja bym nie wytrzymała nikomu nie mówić.
reklama
Sabrina32
Fanka BB :)
Aha teraz zauważyłam że odp nie tyczyła się mnie... Ale kochana musisz to jakoś zaakceptować.... Ale się też tego boje czasem wolę jeszcze zwlekać że staraniami niż stanąć już przed faktem dokonanym i dowiedzieć się że to jednak 3 syn
martoosia04
Gdybym była taką szczęściarą jak Ty,też pewnie bym głosiła wszystkim,że będzie wreszcie córka.A tak wole oszczędzić soboe jeszcze głupszych komentarzy i litości.Przecież 3 syn według wielu to porażka.
Ja tak broń Boże nie mysle. Zachodząc w ciąże i z początkowymi jej problemami i stresem modliłam sie tylko o Zdrowe dziecko. Liczyło sie zdrowe dziecko. Nie płeć. Absolutnie zeszło to na drugi plan.
martoosia04
Dziewczyny apropo tej coli light ile tego pić i prze ile... Tak się wmuszam do niej ze szok
Nie pij tego świństwa! Błagam cię, nie popadajmy w paranoje! Pomyśl logicznie jak ma cola pomoc tobie w zajściu w ciąże z dziewczynką? Od nadmiaru przytyjesz i jeszcze cukru pójdą w gore.
Sabrina32
Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
dziewczyny o co chodzi z tą colą light? Czemu trzeba ją pić na dziewczynke?:confused::confused:
reklama
Sabrina32
Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
Airfix dziękuję, też obieram taką strategię do szukania rzeczy na Allegro:tak:i zgadzam się z Tobą co do wyniku TSH w przedziale 1-2 - sama wtedy dostałam zielone światło od endo na starania się o dziecko:tak:
Tutaj znowu piszecie żeby brać duże dawki witaminy c żona jak i mąż

Podziel się: