reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ha ha pewnie tak, albo będzie się starał zawsze. U nas też Oliwier był na drugą rocznicę [emoji7].
A ja zdycham nie lubię remontów. Musiała. Wszystko pomyc powyciagac. M pococ ta wielka szafę przesunąć druga ta co wisi powiesić. Teraz leżę jeszcze kuchnie po obiedzie muszę umyć. A jutro pokój syna [emoji23]
Opłacało się [emoji16] a Oliwiera pokój na jaki kolor malujecie?
Kinderki lody zrobily. W zabce są. Prześmietankowo przepyszne.
A przed chwilą widziałam reklamę w tv, że drugi lód w żabce za złotówkę [emoji6] może te też się łapią do promocji [emoji6]

reklama
Narobie Wam smaka [emoji39][emoji39][emoji39]
maxresdefault.jpeg

Jeny laski mąż mnie tak dziś wkurzył, że na koniec aż się pobeczałam, że w ogóle mnie nie rozumie i nie wczuwa się w sytuację. Ale nie jest takim skończonym idiotą, bo przed chwilą wsiadł na rower, pojechał do sklepu i kupił mi kwiaty na przeprosiny [emoji16] chyba muszę częściej płakać [emoji23]

@adzik nie dawaj za wygraną, tyle już udało się przeskoczyć, macie w końcu zielone światło, więc musicie się jakoś zgrać [emoji4] pogadajcie i będzie ok [emoji6]
No chyba muszę spuścić z tonu dlatego nie będę się obrazala tylko z nim porozmawiam... Są rzeczy ważniejsze niż moje fochy. Martwię się że przegapilismy owu...
Mój w życiu w ogóle go nie ruszają moje łzy. Jest obojętny. Dlatego przestałam przy nuim płakać. Zamykam się pod prysznicem wyrycze się podnosze i idę do przodu. My już 10 lat po ślubie. Czasem mnie wkur... Skończyliśmy nasz pokój nie mam siły. Jurtro Olisia. Tam gdzie stoi łóżeczko tam będzie stało a wiatrak do piwnicy [emoji23]
Ogólnie to jest mieszkanie wuja m. On jest kawalerem i pracuje w Koszalinie. My tu mieszkamy od 8 lat. I nie płacimy za nic. Ale wkurw... Mnie to że nic nie możemy zrobić 2 tym mieszkaniu. Ale dzięki temu mogliśmy odkładać cała jedna pensje. Tym o to sposobem kupiliśmy Oliwierowi mieszkanie w centrum pod hipotekę. Hipotekę splacilismy. I teraz odkładam na nasz dom. Jeszcze 3 lata. Może szybciej. Zobacz załącznik 1011738Zobacz załącznik 1011739Zobacz załącznik 1011740
Pięknie to wyszło! Uwielbiam biele i szarosci... Podziwiam za umiejętność odkładania pieniędzy... Boże ja to nie potrafię na nic odłożyć...
Narobie Wam smaka [emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 1011760
O mój Boże gdzie to ? Skąd to masz [emoji201][emoji201][emoji201]

Opłacało się [emoji16] a Oliwiera pokój na jaki kolor malujecie? A przed chwilą widziałam reklamę w tv, że drugi lód w żabce za złotówkę [emoji6] może te też się łapią do promocji [emoji6]
Teraz ma zielony i za cholerne nie chce zmienić bo to jego ulubiony kolor. Zgodził się tylko też na dwie szare ściany jak u nas.
Narobie Wam smaka [emoji39][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 1011760
Wyglądają pychotka [emoji7]

No chyba muszę spuścić z tonu dlatego nie będę się obrazala tylko z nim porozmawiam... Są rzeczy ważniejsze niż moje fochy. Martwię się że przegapilismy owu...Pięknie to wyszło! Uwielbiam biele i szarosci... Podziwiam za umiejętność odkładania pieniędzy... Boże ja to nie potrafię na nic odłożyć...O mój Boże gdzie to ? Skąd to masz [emoji201][emoji201][emoji201]
Jeśli o mnie chodzi to ja bym wydała wszystko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] m jest bardzo oszczędny. Mamy wspólne konto że względu na hipotekę chociaż już splacona konto zostało. I on płaci wszystkie rachunki ma każdy segregator, wszystko wpina. To co chce to kupię ale jak wypłaty nasze wpływają pierwsze co robi to na oszczędnościowe przelewa kasę, za resztę płaci rachunki i zostaje na jedzenie i nasze drobne zachcianki

Wtrącę się, zdradz mi jaki to dokladnie kolor farby? Tez mi sie marzą teraz takie ściany w szarości[emoji173]
Mój w życiu w ogóle go nie ruszają moje łzy. Jest obojętny. Dlatego przestałam przy nuim płakać. Zamykam się pod prysznicem wyrycze się podnosze i idę do przodu. My już 10 lat po ślubie. Czasem mnie wkur... Skończyliśmy nasz pokój nie mam siły. Jurtro Olisia. Tam gdzie stoi łóżeczko tam będzie stało a wiatrak do piwnicy [emoji23]
Ogólnie to jest mieszkanie wuja m. On jest kawalerem i pracuje w Koszalinie. My tu mieszkamy od 8 lat. I nie płacimy za nic. Ale wkurw... Mnie to że nic nie możemy zrobić 2 tym mieszkaniu. Ale dzięki temu mogliśmy odkładać cała jedna pensje. Tym o to sposobem kupiliśmy Oliwierowi mieszkanie w centrum pod hipotekę. Hipotekę splacilismy. I teraz odkładam na nasz dom. Jeszcze 3 lata. Może szybciej. Zobacz załącznik 1011738Zobacz załącznik 1011739Zobacz załącznik 1011740

W żabce namierzyłam [emoji39]
No chyba muszę spuścić z tonu dlatego nie będę się obrazala tylko z nim porozmawiam... Są rzeczy ważniejsze niż moje fochy. Martwię się że przegapilismy owu...Pięknie to wyszło! Uwielbiam biele i szarosci... Podziwiam za umiejętność odkładania pieniędzy... Boże ja to nie potrafię na nic odłożyć...O mój Boże gdzie to ? Skąd to masz [emoji201][emoji201][emoji201]

Ja właśnie tak sobie mówiłam, jak mi się nie chciało dzidziusia robić z zegarkiem w ręku co do dnia, że są rzeczy ważne i ważniejsze. Trochę się poświęcić i będą efekty [emoji6][emoji110]
Teraz ma zielony i za cholerne nie chce zmienić bo to jego ulubiony kolor. Zgodził się tylko też na dwie szare ściany jak u nas. Wyglądają pychotka [emoji7]
Jak lubi to nie ma co ruszać, a dwie sciany już odmienią pomieszczenie [emoji4]

Jutro jadę do żabki [emoji3590][emoji23]

reklama
A, miałam się Wam zapytać. Piersi mnie bolą, tzn no czuje je, ale tylko przy wstawaniu. To jest ok? [emoji848]

Do góry