Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już po wizycie, wszystko jest dobrze, mamy pęcherzyk i prawie 6 tcteraz czekam na wizytę w klinice za 2 tyg
dziękuję dziewczyny za kciuki :*
Bardzo się cieszę, tyle dobrych wieści, oby się ta aura utrzymała do września jak będę transferować Dziękuję kochana, ja dalej nie wierzę@Nataliaa93 Super wieści!! ❤❤
DziękujęBardzo się cieszę, tyle dobrych wieści, oby się ta aura utrzymała do września jak będę transferować
![]()
A który miałaś dpt?Dziękuję dziewczynki! pozatym przy crio implantacja i produkcja bety jest troszeczke opóźniona w stosunku do świeżego ET więc jest to jakieś pocieszenie... Przede mną dluuuuga droga jeszcze ale tak jak piszecie trzeba być dobrej myśli.. betę powtórze w środę żeby zobaczyć czy rosnie a 3cia węrka w 10dpt w piątek..
Dziś 6dpt blastki 3BAA który miałaś dpt?
To ładnieDziś 6dpt blastki 3BA
Niech trwa jak najdłużej !!Bardzo się cieszę, tyle dobrych wieści, oby się ta aura utrzymała do września jak będę transferować
![]()
Haha no raczej w dolnej granicyTo ładnie![]()
To nie jest jeszcze powiedziane ze bedziesz miała hiperke, jesli sie dobrze czujesz to wszystko ok. Transfer odwołują powyżej 6tys wiec jesli chcesz miec transfer świeżego zarodka i dr nie widzi problemu to mysle ze nie powinno sie nic wydarzyć. Pij duzo wody i jedz nabiał tak jak doradziła ci dr i wszystko powinno byc ok.Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa ale mam pytanie, które mnie nurtuje od paru godzin, a niestety nie otrzymałam chyba całej odpowiedzi od mojej Pani dr
Mianowicie po długim protokole miałam dziś punkcje. Ostatnie usg przed punkcja w sobotę przed usg badanie estradiolu wyniki otrzymałam dziś. Pani dr po usg naliczyla 19 pęcherzyków po punkcji pobranych 12 komórek. Estradiol z soboty przed ovitrelle 4700...czyli początek hiperstymulacji. Za 3 dni mam mieć transfer i tutaj Pani dr powiedziala że ona nie widziała w obrazie usg płynu i nic wg niej nie wskazywało na taki wynik estradiolu. Dostałam estrofem, lutinus i heparyna podskorniw mam pić dużo płynów i włączyć dietę wysokobialkowa. Odczytałam z rozmowy z nią że to nic takiego, nie miałam pojęcia że